Gent'te Futbol Kardeşliği

Haberler / Spor

Gent'te Futbol Kardeşliği

Geçtiğimiz aylarda UEFA Avrupa Ligi için yapılan kuralarla H Grubu’nda Belçika’nın KAA Gent takımıyla eşleşen Konyaspor kafilesini ağırlayan Gent Belediye Başkanı Daniel Termont’a Konyaspor forması hediye edildi. Atiker Konyaspor Başkanı, Teknik Direktörü ve yönetim kurulundan ile futbolcularından oluşan kırk kişilik grubu, belediye sarayında Gent Belediye Başkanı Daniel Termont ile Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz karşıladı.

Tapmaz’ın onurlarına düzenlediği bir resepsiyonda ağırladığı resepsiyonda ayrıca T.C. Anvers Başkonsolosu Metin ve Ergin Konsolos Ali Sevim de hazır bulundu. Tapmaz gruba “hoşgeldiniz” diyerek bir konuşma yaptı ve ardından belediye sarayını bizzat gezdirdi. Heyeti daha sonra Avusturya salonunda ağırlayarak ikramlarda bulundu. Karşılıklı görüşmelerle dostluk bağları kuruldu. Atiker Konyaspor Başkanı, Başkan Belediye Başkanı Daniel Termont’a, Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz’a, Anvers Konsolosumuz Metin Ergin’e, Konyaspor’un üzerlerinde kendi isimleri ve Konya’nin plaka numarasi 42 sayısı bulunan formaları ve atkılarını armağan etmesi büyük sürpriz oldu.

Tapmaz ve Termont da Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’a çesitli hediyeler dağıttı ve yeşil-beyazlı ekibe maçtan önce başarılar diledi.

  • Okunma: 2314

Yorumlar (0)Yorum Yap