Gergin Derbide Kazanan Emirdağ Oldu

Haberler / Spor

Gergin Derbide Kazanan Emirdağ Oldu

Bolvadin Belediyespor takımından üç oyuncu kırmızı kart ile atılırken, Emirdağspor’da ise teknik adam Engin Sayın ve yönetici Aykut oyundan atılan isimler oldu. Süper ligde dokuzuncu haftada Emirdağspor ile Bolvadin Belediyespor Emirdağ ilçe stadında karşı karşıya geldi. Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde nefesler adete kesildi. İlk yarısının 1-1 sonuçlandığı karşılamada Emirdağlı sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Maçın 30. Dakikasında Bolvadin Belediyespor kazanılan korner atışında Oktay ters bir vuruş yapınca golü Emirdağspor kalesinde gördü ve 1-0 geriye düştü. İlk yarının 44. Dakikasında Emirdağspor aradığı golü buldu. Bu dakikada Halit önünde bulduğu meşin yuvarlağı nefis bir vuruş yaparak skorda eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıya baskılı bir oyun
sergileyen ev sahibi ekip maçın 68. Dakikada kazandığı penaltıyı gole Oktay ile gole çevirince skor 2-1 Emirdağspor lehine oldu. Bu dakikada yedek kaleci olan Tolga hakeme yaptığı ters davranıştan dolayı Kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın 73. Dakikasında Bolvadin Belediyespor takımından Tolga çift sarı karttan oyundan atılınca konuk ekip bundan sonra kalan dakikaları sahada on kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Maçın 78. Dakikasında rakibine sert giren Mustafa Arısoy bu kez çift sarı karttan atılan diğer oyuncu oldu ve Bolvadin spor sahada dokuz kişi kaldı. Kalan dakikalarda sahada başka gol olmayınca ev sahibi ekip Emirdağspor şampiyonlukta çekiştiği Bolvadinspor takımını 2-1 yenerek saf dışı etti. 

Maç sonunda Emirdağ Sporlu oyuncular ve teknik heyet galibiyet fotoğrafıyla galibiyeti kutladılar.

  • Okunma: 4055

Yorumlar (0)Yorum Yap