Gol Düellosu Emirdağ’ın

Haberler / Spor

Gol Düellosu Emirdağ’ın

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de üçüncü hafta müsabakaları, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bol gollü geçti.

Ligin üçüncü haftasında son iki sezondur Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in kapısından dönen kırmızı siyahlı Emirdağspor, sahasında BAL Liginden çekilme kararı alan Şuhut Belediye Hisarspor’a konuk oldu. Deyim yerinde ise gol düellosu şeklinde geçen mücadeleden galip ayrılan taraf, 4-3’lük skor ile Emirdağspor oldu.

DAKİKALAR YETMEDİ
Karşılaşmaya Emirdağ Spor hızlı başladı ve akabinde dakikalar 8’i gösterdiğinde Volkan takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Rakibi karşısında kalesinde erken gol gören Şuhut Belediye, bu gole kayıtsız kalmadı ve 13’üncü dakikada Emrah durumu 1-1’e getirdi. Uzun süre 1-1’lik eşitlik ile geçen ilk yarıda dakikalar 31’i gösterdiğinde Fuat sahneye çıktı ve durumu 2-1’e getirdi. Rakibi karşısında yeniden öne geçen Emirdağ, 38’de de Kadir ile bir gol daha buldu ve durumu 3-1’e getirdi. İlk yarının skorunu belirleyen isim ise, Şuhut cephesinden Emrah oldu. 3-2.

Karşılaşmada ikinci yarıya girildiğinde de goller gelmeye devam etti. İkinci 45 dakikalık dilimde dakikalar 64’ü gösterdiğinde bir kez daha yüklenen ve aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen ev sahibi Emirdağ, 64’üncü dakikada ilk yarının skorunu belirleyen Kadir ile bir gol daha buldu ve durumu 4-2’ye getirdi. 90 Dakikalık dilimin sonucunu belirleyen ise, Şuhut’tan 86’ıncı dakikada Cengiz oldu.

  • Okunma: 2493

Yorumlar (0)Yorum Yap