Güveççili Öğrencilere Hastanede Ziyaret

Haberler / Güncel

Güveççili Öğrencilere Hastanede Ziyaret

Emirdağ Güveçci Köyü İlköğretim Okulu’nda 13 ilköğretim öğrencisinin yedikleri yemeklerden zehirlendiklerinden dolayı Emirdağ Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerden sonra Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Doğum Çocuk Hastanesine sevk edildiler. Taşımalı eğitimin yapıldığı yaklaşık 80 öğrenciden 13’ü yedikleri yemek sebebiyle zehirlendiklerinden dolayı hastaneden edinilen bilgilere göre öğrencilerin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve beraberinde bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdil DEMİRAL ve Afyonkarahisar MHP Eski İl Başkanı aynı zamanda Milletvekili A.Adayı Aziz Aslan zehirlenen öğrencileri yalnız bırakmadılar. Öğrencilerin tedavi gördüğü Zübeyde Hanım hastanesine bir ziyarette bulunan Başkan Kargın ve beraberindeki heyet öğrencilerin sağlık durumları hakkında hastane ekiplerinden bilgi aldılar.

Zehirlenen öğrencilere ve ailelerine moral veren heyeti acil şifalar diledi.Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ‘’İlçemize bağlı Güveçci Köyü öğrencilerimiz yedikleri yemeklerden dolayı zehirlenmişlerdir.İlk müdahalelerinin Emirdağ Devlet Hatanesinde gerçekleştirilerek Afyonkarahisar’a sevk edilen öğrencilerimizi ve ailelerini yalnız bırakmamak adına kendilerini ziyaret ettik.Kendilerinin sağlık durumları hakkında görevlilerle yaptığımız müşahede de hayati tehlikelerinin olmadığını öğrendik.Öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ Dedi.

Çocuklarının zehirlenmesinden dolayı kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnun odluklarını ifade eden aileler yalnız bırakmadıkları için Başkan Kargın ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ilettiler.

  • Okunma: 2919

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • HAKKI AKKANAT

    Çocuklarımıza geçmiş olsun derken bir daha inşallah tekrarı yaşanmamak dileğiyle başarılar dileriz.

  • hasan baba

    geçmiş olsun