Hacı'm Hoş Geldin!

Haberler / Güncel

Hacı'm Hoş Geldin!

Geçtiğimiz hafta içi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar , Umreden gelen Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Ahmet Köycü'yü ziyaret etti. Ziyarete Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve çok sayıda çiftçi eşlik ettiler.

HURMA YEDİ, ZEMZEM SUYU İÇTİ
Ziyaret esnasında hurma yiyen ve zemzem içen Bayraktar konuşmasında; Tarım sektörünü önemsemek ciddiye almak, tarımda verimliliği yakalamak üzere gerekli tedbirleri almak sadece Türk çiftçisinin ve tarımının değil, ülkemizin, geleceğimizin ve istikbali açısından önemlidir. Bugünlerde tarım sektörünün çok ciddi sıkıntıları var. Türkiye'nin muhtelif bölgelerinde kuraklık ne yazık ki sektörümüzü ve çiftçilerimizi çok üzdü. Şu an tarım sektörü bir yangın içinde. Çiftçilerimiz mağdur durumda. Hükümetimizden de bu manada refah, ilgi ve alaka bekliyoruz" dedi.

Başkan Köycü konuşmasında ; Emirdağ Bölgesinde olan kuraklık dolayısıyla çiftçilerimizin sıkıntılarını ve isteklerini hükümete bildirmesini istedi. Ziyaretinden dolayı TZOB Genel Başkanı Bayraktar'a Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Köycü teşekkür etti. Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Bayraktar daha önce de Emirdağ Ziraat Odası binasının açılışında ve çeşitli etkinliklerden dolayı Emirdağ Ziraat Odasını birkaç defa ziyaret etmişti.

  • Güncelleme: 22.04.2014 00:16
  • Okunma: 2825

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Zaten Hacı

    Sayın Ahmet Köycü Zaten Hacı'dır Ve Bir Çok Kere Hacı ' ya Gitmiştir. Anlamlı Bir Başlık Bence

  • hacısever

    Umreden gelen hacı olmuyor bilginize