Hayaldi, Hayal Kaldı!

Haberler / Özel Haber

Hayaldi, Hayal Kaldı!

Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar çerçevesinde nüfusu 10 binin üzerinde olan Türkiye genelindeki 300'e yakın ilçeye Doğalgaz yatırımı fırsatı tanınmıştı. Alınan bu kararın ardından Afyonkarahisar’da Emirdağ, İscehisar, Sandıklı ve Şuhut da bu doğalgaz yatırımına başvuran ilçeler oldu. Tek şart elektrik abone sayısının %60’ının belirlenen ön aboneliğin sağlanmasıydı. Bu şartlar altında alınan ön talepler sona erdi ve mutlu sona sadece İscehisar erdi.

Ekim 2013’e kadar süren başvurularda Emirdağ’da toplanan toplam 28 bin TL’nin yetersiz olmasıyla Emirdağ’a doğalgaz hayal oldu. Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan anonslar, basın yayın organlarındaki haberler sonuç vermedi ve Emirdağ’a doğalgaz gelme durumu sona erdi.

Konuyla ilgili Emirdağ’daki yetkililerden açıklama beklenirken; iktidar partisi konuyu yerel seçim öncesinde fazla dile getirmemeye çalıştığı da alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 3865

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • MEGA SEPTİK

    Şimdi fark ettim.İlave form doldurup göndermeye kalkınca ekranda silik yazıyla 10 dakika içinde aynı IP ile yorum gönderilmez anlamında sanırsam bir uyarı çıkıyor.Buda başka bir saçmalık.Olur 5 satır yazmak için bir on dakika daha, sonra bir on dakika daha bekleriz canım.Ne olacak. nasıl olsa yollar yürümekle aşınmaz.ömür biter yollar bitmez

  • MEGA SEPTİK

    Yahu kardeşim editör.
    Yorum formunuz zaten 400 gibi komik karekterle sınırlı.İfade etmeye çalıştığımız fikirler bir forma girmiyor.Bu yüzden 2. yada 3. formları doldurmak zorunda kalmamıza rağmen onları niye yayımlamazsın?Okur ve kullanırının yorumlarına değer vermeyen bir siteyide yeni görüyorum.

  • MEGA SEPTİK

    Şimdiye kadar değişik sitelerde binlerce yorumum mevcuttur.Özellikle Atatürk karşıtları ve AKP cenahından çok düşman edindim.Alayına misliyle ağızlarının payını verdim.Çareyi alayı kaçmakta buldu.
    Her yerde diyorumki:Bunlar verdikleri bir sözü yada söylediklerini ertesi gün hatta bir kaç saat sonra inkar ederler.
    EY TAYYİP:ALLAH BİR DESEN BİLE İNANMIYORUM.

  • ebubekir

    yetkililerin ne suçu var. demekki kimse doğalgaz istemiyor.

  • Gercekci

    Halktan istenen para belediye baskani guven telkin etmediginden dolayi yatirilmadi. Olayin ozu budur.

  • Hüseyin Akın

    Emirdag da bir sürü zengin var. Son model arabalara biniyorlar. Milyarlık ev alıp satıyorlar. Koskoca Emirdag da 80 kisi bu parayı yatırdıysa yazıklar olsun demekten baska söylenecek bisey yok.