Haydi Emirdağ, Pazar Günü Stada!

Haberler / Spor

Haydi Emirdağ, Pazar Günü Stada!

Afyonkarahisar Süpera Amatör Lige Afyon Demir Spor maçıyla başlayan, bu karşılaşmayı 3-2, ikinci oynadığı karşılaşmayı evinde Susuz Belediye Spor'a karşı yediği son dakika golüyle berabere kalan Emirdağ Spor, geçen hafta oynadığı karşılaşmada Tınaztepe Belediye Spor'u 5-1 yenmeyi başarmıştı.

22 Ekim 2017 Pazar günü Emirdağ İlçe Stadyumunda saat:13.30'da derbi niteliği taşıyan karşılaşmada kendi saha ve seyircisi önünde aynı puana sahip Salar Belediye Spor'u konuk edecek olan Emirdağ Spor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını cumartesi günü Emirdağ İlçe Stadyumunda yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. Tüm dikkatini pazar günü oynayacağı karşılaşmaya çevirecek.

Evinde kolay maç kaybetmeyen Emirdağ Spor, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde lider durumda bulunan Bolvadin Belediye Spor'a yaklaşacak. Hem de en yakın rakibinin önüne geçerek haftayı karlı kapatacak. 7 puanlı iki takımın mücadelesinde Emirdağ Spor taraftarlarının da takımlarına büyük destek vermeye hazırlanırken; her daim takımının yanında olan Emirdağ Spor taraftarları, stadı bayram yerine çevirecekleri öğrenildi.

  • Okunma: 3050

Yorumlar (0)Yorum Yap