Hem Başkan, Hem Memur

Haberler / Güncel

Hem Başkan, Hem Memur

Temmuz 2017 aylarının başlarında Türkiye Belediyeler Birliği'nden aldığı hibe itfaiyeyi Davulga Belde Belediyesine kazandıran Belediye Başkanı Salih Gündoğan boş durmuyor.

Tek kabin 3,5 ton su kapasiteli, 150 litre köpük depolu, 18 metre hidrolik merdivenli ve elektrikli vinçli itfaiye aracı ile Davulga beldesine ve civardaki köylere hizmet vermek üzere 7 gün 24 saat boyunca görev bekleyen itfaiye için ilk görev geçtiğimiz günlerde çıktı. İtfaiye ile bu sefer yangına değil hayvancılık yapan bir vatandaşın su mahzenindeki eksikliği gidermek için yapılan talep üzerine Çaykışla köyü Dandin Deresi adı verilen bölgeye giden Davulga Belediyesi İtfaiyesi direksiyonunda Belediye Başkanı Salih Gündoğan'ı gören hayvancılıkla uğraşan vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi. Hayvanları için yaptığı su takviye talebine olumlu yanıt veren Başkan Gündoğan ve ekibine teşekkür eden vatandaş, çalışmalardan dolayı Gündoğan ve ekibine teşekkür etti.

  • Okunma: 3268

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • isa şahbaz

    başkanım çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diliyorum hizmet eri olmak bu davulga kasabası senin ile gurur duyyor seni takip ediyoruz allah yolunu açık etsin.