Hisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı!

Haberler / Sağlık

Hisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı!

Afyonkarahisar'da Özel Hisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı. Diş hekimleri Bolvadinli Muammer Şişik ve Emirdağlı Kemal Göktaş tarafından kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Afyonkarahisar merkezde Karaman mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Askerlik şubesi karşısında hizmetlerine başladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hemşehrimiz Kemal Göktaş, bölge halkına ağız ve diş sağlığı anlamında her türlü hizmeti sunmak için çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Oluşturduğumuz diş kliniği ile, steril koşullarda gerek ayaktan tedavi yapılabilen dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, implant protez gibi tedavilerin yanında ortodontik tedavi(diş teli) ve gömülü diş çekilme işlemlerini de gerçekleştirmiş olacağız'' dedi.

Ağız ve diş sağlığı tedavilerinin uzman ellerde ve uygun ortamlarda, uygun ekipman ve malzemelerle gerçekleşmediği durumlarda ciddi sıkıntılar doğurabildiğine dikkat çeken Hisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri, modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak, hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmet sunumu anlayışı çerçevesinde ağız ve diş sağlığı hizmetinin önemini dile getirdiler. Klinik iletişim: Tel: 0272 214 12 13

  • Okunma: 9665

Yorumlar (0)Yorum Yap