Hollanda'yı Emirdağlılar Temsil Edecek!

Haberler / Spor

Hollanda'yı Emirdağlılar Temsil Edecek!

Bu sene 3.sü düzenlenen İstanbul Cup Plaj Futbol Şampiyonası, İstanbul’un en kalabalık AVM’si olan Marmara Forum’da 8-10 Temmuz tarihleri arasında izleyicisiyle buluşacak. AVM’nin otoparkına 550 ton kum dökülerek yaratılan plaj ortamında gerçekleşen karşılaşmaları bütün İstanbullular tribünden ücretsiz seyredebilecekler. 3 gün boyunca oynanacak maçların tamamı, NTV Spor tarafından canlı yayınlanacak. Final maçı sonrası gerçekleşecek Bora Duran Konseri ve organizasyon süresince danslarıyla seyircileri coşturacak dünyaca ünlü Soul Sisters’ın performansıyla renklenecek.

Şampiyona katılan takımlar ise şu şekilde; "İspanya – Valencia Beach Soccer Team, Azerbaycan – FC LaleTepe, Hollanda – FC Zeeland, Türkiye – Alanyaspor."

Hollanda'yı temsilen FC Zeeland takımı dikkatleri çeken takımlardan birisi... 9 kişiden oluştan takımın 4 sporcusu ve 1 Antrenörü Türk ve Emirdağlı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. İstanbul'daki müsabakalarda Hollanda takımını Emirdağlıların temsil edeceği turnuva NTV Spor'dan yayınlanacak!

  • Güncelleme: 25.05.2016 20:56
  • Okunma: 4082

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • eryuruk kardesler

    Eryuruk kardesler Derekoy koyumuzden aslen.