İncili Camii Hırsızı Aranıyor!

Haberler / Güncel

İncili Camii Hırsızı Aranıyor!

Emirdağ'da İncili Camii'ne giren zanlının yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, 25 Mart 2017 Cumartesi günü, Emirdağ merkezdeki İncili Camisi’nde bulunan dolabın kilidi kırılarak, içindeki paralar çalındı. Camiide bulunan güvenlik kamerasından saat: 07.07'de camiden çıktığı görülen hırsızı İncili Camii İmamı Mevlüt Tekeş tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İncili Camii imamı Tekeş; "Değerli arkadaşlarım İncili Camii dışardan zengin falan mı biliniyor bilmem ama yine hayasızın biri camimize 07:07 de girerek tarumar etmiş. Allah belasını versin demekten başka bir şey diyemiyorum. Görüntü budur tanıyanların bana veya emniyete haber vermelerini Allah rızası için istirham ediyorum." yazarak sosyal medya hesabındaki arkadaşlarından yardım istedi.

Daha önce Aralık 2016'da caminin takvim parası hırsızlar tarafından çalınmıştı. Bu ikinci vak'a sonrası Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Ekipleri soruşturma başlattı.

  • Okunma: 7131

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Bülent ünal

    Afferim hocaefendi; Haklı bile olsanız (ki burada mazlum ve haklı olan sizsiniz) beddua yerine ıslah ve hidayeti için dua ediniz.

    Resulullah buyurdu (sallahu aleyhi vesellem):

    “Kendi aleyhinize, evlâtlarınızın ve mallarınızın aleyhine sakın beddua etmeyiniz ki; duaların kabul olacağı bir saate rastlarsınız da bedduanız kabul olmuş olur.” (Müslim, Ebu Davud)

  • Mert canbaz

    Aman imam efendi banka ne güne duruyor. Hırsız Allah'tan korksa zaten hırsızlık yapmaz.

  • Ferhat

    İmam efendi Bir sefer hırsızlık yaşanmış orda şimdi sana sormazlarmi paraların orda ne işi vardı Banka yokmu bu ilçede.

  • Belcikadaki Emirdagli

    Paralari bankaya niye yatirmiyorsunuz.Hangi devirde yasiyorsunuz. Bankaya gunluk yatirin. Degerli esya birakmayin.Hirsizin dini imani mi olur.

  • emirdağlı

    ucuz çalışıyor diye suriyeli çalıştırılır ve kollanılırsa bu gibi sonuçlar olacaktır. hanlardaki suriyelilere bakılsın bence