İncili Camii'nde Sabah Namazı Projesi

Haberler / Güncel

İncili Camii'nde Sabah Namazı Projesi

Emirdağ merkezde bulunan İncili Camii'nde her cuma yeni bir etkinlik düzenleniyor. "Sabah Namazında Cemaat Buluşması" adı verilen etkinlikle her Cuma sabah namazından sonra kahvaltı düzenleyen ve bu kahvaltılarda cami cemaatini artırmayı hedefleyen Emirdağ İncili Camii'si görülen ilgiden memnun olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 6 haftadır her cuma sabahı cami cemaatiyle birlikte kılınan sabah namazının ardından "Sabah Namazında Cemaat Buluşması" adı verilen projeyle sabah namazına gelen cemaat sayısında artış olduğunu dile getiren cami imamı Mevlüt Tekeş, cami cemaatinin ilgili olmasından memnun olduğu öğrenildi.

Cami cemaatinin kendi arasında finanse ettiği kahvaltılık malzemelerle sohbetler gerçekleştiren ve cemaat buluşması gerçekleştiren İncili Camii cemaatinin her cuma sabahı yaptıkları bu etkinliğin diğer camilere de örnek olmasını bekledikleri öğrenildi.

  • Okunma: 3372

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Ali Alpuğuz

    Emirdağ İncili Camii İmamı Mevlüt Tekeş beyefendiyi ve Camii cemaatini canı gönülden kutluyorum.Bu tür etkinliklerin bütün camiilerde uygulanması ne kadar güzel olur. Allah dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul ve makbul etsin . Ankaradan selamlar. Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah..

  • has emirdağlı

    bu çağda toplantı yapılacak.yemek yenilecek bunca mekan varken camide kahvaltı yapılması uygun olmaz sanırım.bu iş bazı bölgelerde yaz sıcağında camilerde uyuyanlara benziyor.önemli olan diyanetin bu husustaki fetvası nedir ona bakılmalı.toplumsal dayanışmanın önemi yadsınamaz.birde unutmadan kimse kimsenin imanını ölçemez onu ancak yüce yaradan ölçebilir biline...

  • mevlüt tekeş

    camiler sadece ibadet yeri olarak kısıtlanamaz yeri gelir önemli konularda istişare yapılır, yeri gelir o semtin dertleri ve sıkıntıları olanların ihtiyaçları giderilmek için dayanışma yeri olur .zaten camii demek biraraya gelmek toplanmak gelemeyenlerin neden gelemedi acaba diyerek aranılması demektir.inşallah has emirdağlı sizlride camide görmeyi böyle etkinliklere katılmanızı sizlerden istirham ediyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.Allah a emanet olunuz...

  • has emirdağlı

    bizler büyüklerimizden camide ibadet edileceğini öğrendik kahvaltı yapılması caizmidir bilen biri anlatsın.

  • hüseyin karaca

    sabahları manevi yönden çok güzel oluyor.cemaatin çok olması ve sohbet ardından ikram harikülade oluyor.bu projeyi uygulamaya koyan ve ikramlarda katkısı olan herkesten Allah razı olsun ve devamını nasip etsin..