İnşaatçılar Bir Araya Geldiler

Haberler / Ekonomi

İnşaatçılar Bir Araya Geldiler

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen Emirdağ’da ticari faaliyet yürüten esnaf, iş yeri sahipleri ve yatırımcıların önünü açacak çalışmalara yönelik sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı meslek grubu toplantılarına 6 No'lu Meslek Grubuna bağlı inşaat ve yapı sektöründe hizmet veren üyelerle devam edildi. Toplantı 06.07.2017 Perşembe günü Oda Üye Lokali’nde düzenlendi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, Meclis Kurulu Başkanı Ahmet Yiğiter, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hakan Yüksel ve Nurgül Uyar’ın katıldığı toplantıya, inşaat ve yapı sektöründe hizmet veren üyeleri katıldı. Başkan H.İbrahim Aktepe, Oda üyeleri ile istişareler yapılarak sorunların tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çözüm yollarının bulunması için gerekenin yapılacağını, özel sektörün sorunlarının ele alınacağı ve çözüm süreçlerine yönelik çalışmaların yapılacağı toplantı ve istişarelerin daha sık yapılarak, sorunların kaynağında tespit edilip çözüme en kısa zamanda ulaşılabileceğini söyledi.

Üyelerinin sorunlarını çözüme kavuşturmada rol almanın Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın görevi olduğunu belirten Aktepe, bu süreçte aynı sektörde faaliyet gösteren ticari işletmeler ve işletme sahiplerinin de ortak yol bulma konusunda dayanışma içinde olmaları gerektiğini dile getirdi.

  • Okunma: 4672

Yorumlar (0)Yorum Yap