İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Kim Olacak?

Haberler / Siyaset

İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Kim Olacak?

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanının atanmasının ardından Afyonkarahisar ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.MHP’den ayrılarak Ümit Özdağ, Koray Aydın gibi köklü ülkücülerle beraber parti kurma çalışmalarına başlayan Meral Akşener’in yeni partisi İyi Parti, 25 Ekim Çarşamba günü Ankara’da kuruldu. Logosunun doğan güneş olduğu İyi Parti’nin Kurucu Afyon İl Başkanı ise Erdal Gümüş oldu.

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanlığı görevine atanan Erdal Gümüş, birçok ilçede görüşmeler gerçekleştirirken; aynı zamanda ilçelerdeki teşkilatlanma işlemlerine de hız verdi. İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Kurucular Kurulu Üyesi Emirdağlı Ömer İbrahim Sayın'ın Emirdağ'a önem verdiği alınan bilgiler arasında...

Emirdağ'da İYİ Parti İlçe Başkanının kim olacağı merakla beklenirken; öne çıkan isimlerden Ömer İbrahim Sayın'ın yakın arkadaşlarından Cemil Kuş'un ismi gündemdeki yerini koruyor. Bir başka siyasi Aslan Sayın'ın da ilçe başkanı olabileceği dile gelirken; Cemil Kuş'un geçmişte MHP İlçe Başkanlığı tecrübesiyle ilçe başkanı olması muhtemel gözüyle bakılıyor. Bu iki isimden başka isimlerin de İyi Parti Emirdağ İlçe Başkanlığına talip olmak istediği ve öngörüşmeler gerçekleştirildiği Emirdağ siyasi ortamlarında konuşulmaya devam ediyor.

  • Okunma: 7704

Yorumlar (0)Yorum Yap