Kargın, İhraç Edildi

Haberler / Siyaset

Kargın, İhraç Edildi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Milletvekili listelerine itiraz eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın disiplin kuruluna sevk edilmişti. MHP Genel Merkez ihraç kararını aldı. MHP web sitesi üzerinde geçtiğimiz hafta bulunan MHP'li belediyeler arasındaki Emirdağ Belediyesi bu hafta kaldırıldı. Afyonda 14 Belediyesi Bulunan MHP'nin artık 13 belediyesi görülüyor.

İHRAÇ EDİLDİM
Bunun üzerine açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın “MHP milletvekilliği aday listelerine saygı duymayanların partiyi terk etmesi Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından talep edilmişti.
İlk üç sırada merkez adaylarına yer verilen ve ilçelerin yok sayıldığı tercihlere saygı duymam beklenemezdi.

Genel Seçimlerin sonucuna tesir etmemesi ve bize oy veren seçmenlerin hakkı ve hatrı için 7 haziran sonrasına bırakılmasını talep etmeme rağmen ihraç ivedilikle gerçekleştirilmiştir. Takdir Genel Merkez yöneticilerine ait olup, tarafımdan saygıyla ve anlayışla karşılanmıştır.
7 haziran seçimlerine Bağımsız Belediye Başkanı olarak girerken, MHP’nin iktidarıyla gelecek güzel günlerin, TÜRK MİLLETİNE hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. “ dedi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel de Başkan Kargın'ın sayfasında bir özlü söz paylaştı;"Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana. DOSTOYEVSKI"

  • Okunma: 6147

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • adam

    Keşke diğer partidekilerde bu duruşu gösterebilse..teşkilatların sesi oldun kendini feda etdin..adamlık budur

  • abdal

    uğur başkan
    sen ilkelerin için yaptın.
    Abdil demiral başkan için yaptın
    ancak onlar ne yüzle bizden oy isteyecek uğuru yedirdim bene
    oy verin nasıl diyecek neolacak doğru olan nedir başkan Allahaşkına

  • cansu

    başkan sen düşmanları güldürdün

  • nevin

    uğur bey duruşu- karakteri ayrıca kişiliği ile dört dört bir insan olup Emirdağlı devamlı yanında duracaktır.

  • Korel KÖYCÜ

    Sayın başkan dediğime geldinmi ? İstifa et bekleme demiştim.Şimdi bağımsız başkansın artık belediyenin tepesinde gölge yapan MÜFETTİŞ lerden kurtulursun.Daha rahat çalışırsın.Selamlar Korel KÖYCÜ

  • chemical engineer

    la gardas agzı olan yorum yapmıs mantıklı olun bı dusunmeyı ogrenın ona gore gelın yorum yapın baska sıyasılerde gelıp yorum atmasın atmasını bılmeyenler uzak dusrsun akppk oy kazındrdık demek olmuyor gıdıp atarsan davandan vazgecersen kazandrrsın karakter meselesı sızdekı gıdın karaterınızı nerde unuttuysanız oradan alın da ona göre oy verın yorum yapın..

  • ak teneke

    benim anlamadığım,,
    neden abdil demiral ve ceylan morca istifa etmiyor.
    hani iyi ve kötü günde dostluk
    herhalde uğuru yalnız bırakacak değiller

    ayrıca bunlara encümen üyeleri de dahil olacak mı?

  • sevilay

    Maşallah MHP'ye oyları AKP'ye veriyorlar onlar için çalışıyor Devlet ağa partiden artik soğudum halka soracaklarina halkı küstürüyorlar ............

  • KAAN

    ihrac edilecek ne yapti ?
    yukaridakiler yanlis yaptiginda yanlis demiyecekmiyiz?
    iyi o zaman secim mecim yapmayin kardesim.
    bu kararin altina imza atanlari tanimak istiyoruz.
    aciklayin.
    yuzunuz varsa

  • Anti mhp

    Bundan sonra MHP oy vermem oy verenede sahsim adina uzulurum degmezmis bunca yil mucadale etmeye.Baskani ihrac edenleri kiniyorum yaziklar olsun.

  • Kaptan

    PARTIDEN IHRAC EDILMESI MHP NIN ZARARI OLUR GELECEK SECIMLERDE MHP EMIRDAGINDA OY KAYBI OLACAK ? SAYIN BAHCELI BENCE YANLIS KARAR VERMIS ? BU KARAR DIYER PARTILERIN EKMEYINE YAG SÜRMEKTIR ? HIC OLMASSA GENC DINAMIK MILLIYETCI EMIRDAG TUTGUNU BASKANIMIZA BIR SANS VERILMESI LAZIMDI ?

  • DevGenç

    Kırk yılın başı bi belediye seçimi kazandınız , onu da 1 yıl olmadan elinize yüzünüze bulaştırdınız.... :)
    MilletçeAlkışlıyoruz !