Kargın, Olaya Belediyeyi Çekmek İstiyorlar

Haberler / Siyaset

Kargın, Olaya Belediyeyi Çekmek İstiyorlar

AK Parti seçim bürosuna yapılan saldırı sonrasında bir açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, olaya Emirdağ Belediyesi'ni de çekmek istiyorlar, dedi. Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kargın şunları söyledi:

"Gece yarısı gerçekleşen bayrak indirme olayı üzerinde derinlik arayan AKP yine yanılmıştır...Aceleyle yapılan basın açıklaması yalan, yanlış ve iftiralarla dolu talihsiz bir açıklamadır.Seçim bürosuna yönelik bu hareket tasvip edilmemekle birlikte,yapılan saldırının öncesinde üç hilalli bayrağın AKP'li grupça kesilmesi tahrik sebebi olmuştur. Yapılan basın açıklamasında,AKP bayraklarının belediye itfaiyesi tarafından söküldüğü ve bu işin planlı yapıldığı iddiasıyla bu çirkin saldırılara EMİRDAĞ BELEDİYESİDE çekilmek istenmektedir. Bakan tarafından yapılan açılışa bozuk olduğu için itfaiye gönderilemediğine inanmayan AKP yöneticileri, suizanda bulunarak kamuoyunu yanıltmaktadır. Halen merdiveni bozuk olan aracımız olay anında yapılan ihbar neticesinde adrese intikal etmiş ancak yanlış ihbar gerekçesiyle olay yerini terk etmiştir. Bu olaya ilişkin tarafımızdan idari soruşturma başlatılmış ve gereğini yapmak üzere harekete geçilmiştir. Büyük tahrik altında yapılan saldırı kesinlikle tasvip edilemezken bu olaydan siyasi rant elde etmek isteyenlere de anlayış gösterilmeyecek,milletin oyuna gelmesine fırsat verilmeyecektir.

Asıl sorulması gereken,
Seçim Kanuna rağmen AKP liler hangi güçten beslenerek yasakları çiğniyorlar?
Kendilerine yapılan yazılı uyarıya rağmen kime güvenerek belediyeye ait yerlere pankart asabiliyorlar?
Saat 23.00'da kapatılması gereken seçim bürolarını sabahlara kadar açık tutma cesaretini kimden alıyorlar?
Emniyetin tuttuğu tutanaklar bu durumu ispata yeterken kime neyi anlatmaya çalışıyorlar?
Gece saat 02.00'de Cumhuriyet Meydanında kalabalık halde resmi binalara pankart asma cüretini kimden alıyorlar?
Kendi koydukları kuralları kendileri çiğnerken kimseye hesap vermeyen şımarıklar, canları yanınca sağa sola çamur atmaktanda geri kalmıyorlar."

  • Okunma: 2964

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • eses

    dogruya emirdag belediyesinde sadece 1 tane itfaiye araci varya insanlari yanlis bilgilendirmeyelim o zaman o fotograflardami yalan gosteriyor gulelim ya kesin onada simdi montaj dersiniz insanlar neyin ne oldugunu biliyor.emirdag tektir baska emirdag yoktur yarin secim bittiginde herkes cenazedede dugundede birlukte olacaktir bizim memleketimize yakismiyor boyle seyler

  • abidin

    bunun adi ben akp,liyim herseyi yaparim yanlis varsa sen sisteme sikayetini bildir ama sistemde senin elinde o zaman bana boyun egmek zorundasin ben seni ezerim demek oluyor evet sen oyle dusunursen seninde alternatifin var iste goruyorsun ulkucu genclerde karsina cikar belediye baskaninin yaptigi ulkuculerin yaptigi kanunsuzluga adaletsizlige karsi cikmaktir

  • mahsun ömer (hz)

    Psikolojide bunun adı savunma mekanizması. Yapılan bir iş, hata veya suç sonrası kendi kendinize bir bahane veya açıklama bulduğunuzda kendinizi rahatlatıyor adeta “bu yaptığım aslında onun suçu” diyorsunuz. Böylece kendi kafanızda kendinizi veya faili aklıyor, yola devam ediyorsunuz.
    ------http://www.milliyet.com.tr 19.05.2005-----