Kargın, Son Noktayı Koydu

Haberler / Güncel

Kargın, Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz hafta içerisinde Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edilmesinin ardından gözler Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'a çevrildi. Bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam eden Kargın'ın iktidar partisi AK Parti'ye geçeceği söylentilerine son noktayı koydu.

Adaletine İnanmadığım İktidarın Güdümünde Olmam

Katıldığı bir internet yayınında soruları cevaplayan Kargın, AK Parti'ye geçecek mi sorusuna şöyle cevap verdi; "Son zamanlarda bana en çok sorulan bir soru bu. Uğur Serdar Kargın'ın bir tarzı var. Bugüne kadar herkesin belleğinde yer etmiştir. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmış bir insan değilim. Ben zoru seven bir insanım. Zorluklarla mücadele etmeyi seviyorum. Ben adaletine inanmadığım iktidar partilerinin -her kimse bu- güdümünde hareket edebilecek bir insan değilim. Fikriyle değil sadakatiyle öne çıkan ve kurşun asker değilim. 44 yaşındayım, bu güne kadar tarzımı hiç değiştirmedim, değiştirme taraftarı değilim."


İhraç sebebiyle ilgili olarak "İhraçlar birlikte kesinlikle ve kesinlikle bir zemin oluşturma, bahane üretme, geçerli bir sebeple iktidar partisine geçmek hamlesi değildir. Bu hareketin Milliyetçi Hareket Partisinin manevi şahsiyetiyle hiçbir bağlantısı yoktur. Bu hareket MHP'yi yönetenlerin tarzına karşı alınan bir harekettir. Gücünü Türk milletinden ve kutsal değerlerinden alan MHP'ne maksat zarar vermek değildir. Ben ülkücü bir insanım, MHP'ye üye ve delege olmayan bir MHP'liyim. İhracı olan birisi bunları söylememeli ama budur düşüncem. Ben kendimi başka partiye geçersem inkar etmiş olurum. İktidar, hatalı yönetimle değişme noktasına gelmiştir. İktidar zaten değişecektir. MHP iktidara koşmaktadır. Başka partiye geçmek gibi düşüncem olmadığı gibi MHP'ye gönül bağım-bağlılığım devam edecektir. İktidara gelen MHP'yi ben de eski bir MHP'li olarak gururla seyredeceğim. MHP, ihracım neticesinde ne ben ne de MHP şerefinden hiçbir şey kaybetmemiştir. MHP'nin davası büyüktür. Ne yöneticileriyle değersizleşir. Bu durumdan farklı bir sonuç ortaya çıkmasın. Uğur Serdar Kargın dik duruşuna kurban gitmiştir. İktidar partisinin yapamadığı hizmetleri Emirdağ'da MHP'den seçilmiş bir belediye başkanı olarak biz yapıyoruz."dedi.

  • Okunma: 6333

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • devgenç???

    arkadaşım senin bir kuyruk acın var her yorumundan anlaşılıyor, uğur serdar kargın millet vekili aday sıralamasından sonra direkt genel merkezdekileri hedef alarak bir çok hakaret etmiştir, adam zaten ihraç edileceğini bile bile bir çok üst düzey yöneticiye sms atmıştır bu dik duruştur. sende bir dik dur kim olduğunu yaz klavye delikanlısı olma.

  • devgence

    Elbetde onurlu duruş genç, bilmiyor yazıyorsun.Kararı beğenmediği için karşı çıktı ve geri adım atmadı..istifasını çektiğine dair kendi beyanatı hiç olmamıştır ..diğerini ceylan morcaya sorcaksın istifa edip edip bigün sonra neden çektiğini.herkes bir değil öyle açıklama yapıp dalga gecercesine geri döndüm kabul olmadı ayağı olmaz.Herkes biliyor ve görüyor kişilik meselesi

  • DevGenç

    Ne duruşu kardeşim ? bir de herkes duruş , onurlu davranış gibi şeyler söylüyor !
    Sayın başkan ihraç istemiyle parti disiplin kuruluna sevk edilince anladı ihraç olacağını kendisi istifa etti Ceylan Morca bey'le.Sahi ya Ceylan bey nerelerde ? O ihrac edildi mi ?
    İstifadan sonra onurlu duruş sergiledik diyenler , istifalar geri çekilince nedense birden tekrar ülkücü oldular ???
    Halkın Belediyeciliğe ihtiyacı var ... Sizin siyasi çıkarlarınız yüzünden olan gene Emirdağ'a , Emirdağlı'ya oluyor.

  • Mehmet İnkaya

    Beyefendi ADAMMIŞSINIZ yebrik ederim.

  • duruŞ. .........

    İnsanlar in akıl larını zorluyor. !!!!! Zeka testi bu... bir yanlis tüm doğruları götürüyor. ...