Kargın'dan Öğrencilere YGS Mesajı

Haberler / Yerel 2014

Kargın'dan Öğrencilere YGS Mesajı

MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Uğur Serdar Kargın Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na Girecek Öğrenciler için Mesaj Yayınladı ! Kargın mesajında, "Öğrencilerimizin hayatlarında önemli bir adım olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 23 Mart Pazar günü yapılacaktır. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Sevgili öğrenciler, sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Alınacak sonuç ne olursa olsun hayat devam edecektir. Sizler toplumda göz bebeğimizsiniz, geleceğimizsiniz kendinize güvenmeli ve başaracağınıza tam olarak inanmalısınız. Ben, sizlerin çalışmanızın mükâfatı olarak başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.

Değerli veliler, gençlerimizin hayatlarında ki diğer maraton olan üniversiteyi kazanmaları ve çalışma hayatına bir adım atmaları hepimizin dileğidir. Bu maratonda gençlerimize inanın, güvenin ve destekleyin. Gençlerimize desteğimiz belli koşulara sınav başarılarına bağlı olmamalıdır. Onlara güvenimiz hayatlarında başarı getirecektir."

  • Okunma: 2403

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kadirr

    Başkanım sonuna kadr yanınızdayız tam destek bu seçim Uğur Serdar Kargın alır ve üç hilal dalgalnır beyfendi kişiliğiyle doğruluğu dürüstlüğüyle tanınan bi insan ve Emirdağ geneli onu konusuyo EMİRDAĞINA gereken kişi EMİRDAĞ İNSANI SAF DEĞİL ARTIK UYANDI VE EMİRDAĞINI KALKINDIRACAK İNSANIN TA KENDİSİ ...BAŞKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH...EMİRDAĞ DOĞRU İNSANIN SİZ OLDUĞUNUN FARKINDA..!