Kargın'dan Sosyal Sorumluluk Projeleri

Haberler / Yerel 2014

Kargın'dan Sosyal Sorumluluk Projeleri

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar KARGIN sosyal sorumluluk projeleri kapsamında vücuda getirilecek olan projelerinden bahsetti. Engelliler için çeşitli rehabilitasyon merkezleri, sağlık hizmetleri, kurs programları oluşturacaklarını söylerken, aynı zamanda yaşlı ve hastalara evlerinde bakım sağlayacaklarını ifade etti. Yaratılanı yaratandan ötürü seven bir üslup ve anlayıştan geldiklerinin altını çizen Kargın, sokak hayvanları için de çeşitli adımlar atacaklarını kamuoyuna duyurdu.
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar KARGIN konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı.

''HER BİREY ENGELLİ ADAYIDIR.ENGELSİZ BİR EMİRDAĞ'I HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ.
Engelli vatandaşlarımızın tespiti,yaşam şartları,kamu kurum ve kuruluşları nezdinde engellilerimiz için yapılacak gerekli düzenlemeler,sağlık hizmetleri ve engellilerimize yönelik kurs programlarımız çalışmalarımız arasında yer almaktadır.Her bireyin bir engelli adayı olduğu bilinciyle,Emirdağ'da engelsiz bir hayatı hep birlikte inşa etmek için elimizden gelen gayreti ve sağduyuyu göstereceğiz.

YAŞLI ve HASTALARIMIZA EVİNDE SAĞLIK HİZMETLERİ GELİYOR
Yaşlı ve hastalarımız için gerekli sağlık hizmetlerini evlerinde tahsis etmek,onların yararına olacağını düşünmekteyiz.Anlaşmalı doktorlarımız ve sağlık personellerimizle yaşlı ve hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sağlamak adına gerekli adımları atacağız.

YARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVERİZ
Sivil toplum örgütlerimizle birlikte,Emirdağ'da sokak hayvanlarının mağdur olmamaları için barınak temin edeceğiz.Modern bir kent oluşturmak için,sokak hayvanlarının insan sağlığını tehdit edebilecek sorunlara karşılık her türlü aşı,bakım ve ihtiyaçlarını sağlayacağız.'' dedi.

  • Okunma: 4292

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Emirdağ Senindir senin olacak

    Seni canı gönülden destekliyoruz sayın başkan.Allah yolunu bahtını açık etsin.Emirdağ Senindir Senin Olacak

  • YILMAZ ISIKLAR

    VALLAHI BRAVO SAYIN BASKAN YASLI VE ENGELLI VATANDASLARIMIZI DUSUNDUN YA O BILE YETER SENIN VAATLERINI YAPACAGINDAN ZERRE KADAR SUPEMIZ YOK ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN