Kasap, Aday Adaylığını Açıkladı

Haberler / Genel 2015

Kasap, Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığına başvuran Emirdağlı Bekir Kasap, CHP İl Başkanlığı'nda yapılan aday tanıtım toplantısında aday adaylığını açıkladı. Kasap'ı ailesi ve partilileri yalnız bırakmazken; CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı da tam kadro Bekir Kasap'a destek verdi.

Bekir Kasap yaptığı basın açıklamasında "Mevcut iktidarın son 13 yıldaki uygulamaları, başta Cumhuriyetimizin kazanımlarını teker teker yok etmeye yöneliktir. Bu da bizim gibi Cumhuriyet çocuklarının ciddi endişe duymaktadır. Özellikle son 13 yılda uygulanan ekonomi politikaları sonucu vatandaşlarımızın yarıya yakını yoksulluk sınırında, dörtte biri de açlık sınırında yaşam mücadelesi vermektedir. İktidarın ülke kaynaklarını halktan yana değil, yandaş ve şahsi çıkarları için kullanmaktadır. Bunun en önemli göstergesi de yolsuzluk olayları, adalet mekanizmasındaki sistematik yer değişmeler kamu vicdanını zedelemiş bulunmaktadır.

Mevcut iktidar döneminde eğitim sisteminde oynamalar, basının susturma çalışmaları, hak aramanın engellenmesi ülkemizde yaşanan en ciddi sorunların başlıcalarıdır. Halkımızın arasında yaratılmaya çalışılan ayrıştırılma ve kutuplaşma olayı çok önemlidir. Bin yıllık kardeşlik ayrıştırılmaktadır. Ülke sorunları hepimizin endişe duyması gereken konulardır.

Bu sorunların çözümünü CHP'nin iktidara gelmesiyle çözüleceğini söylüyoruz. İktidar hedefimizde Afyonumuzun TBMM'de daha iyi temsil edileceğine inanmaktayım. Bu amaçla da yolsuzluklardan hesap sormak, adaletin yerli yerinde işlemesini sağlamak, halkımızın yaşadığı iş ve aş sıkıntısına çare bulmak ve ülkemizin yüzünü tekrar çağdaş dünyaya döndürebilmek, Afyonlu engelli kardeşlerimin yaşadığı rehabilitasyon, iş-aş-istihdam sorununa TBMM'De en üst perdede dile getirip arkadaşlarımın sesi soluğu olacağım.

İnsanları aşağılayarak verilen sadaka ekonomisine son verilmesi ve sosyal devlet anlayışının ülkemizde hakim kılınması için mücadele edeceğim. Cumhuriyetimizin tekrar kimsesizlerin kimsesi olmak için milletvekili adayı olduğumu açıklıyorum." dedi.

Video

  • Okunma: 2125

Yorumlar (0)Yorum Yap