Kaymakam Acır’dan Gurbetçilere Mesaj

Haberler / Güncel

Kaymakam Acır’dan Gurbetçilere Mesaj

Emirdağ'da görev değişimi için yeni atanan Kaymakam Halil İbrahim Acar'ı Belçikalı Türklerin gazetesi Gazetetürk ziyaret etti.

Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim ACIR, Gazete Türk'ten Avrupadaki Emirdağ'lılar hakkında geniş bilgi aldı. Sayın Halil İbrahim Acır göreve başlamadan önce araştırmalarında nüfusun daha çok olduğunu, daha sonra aşırı göç verdiğini gördüğünü anlattı. Emirdağ hakkında bilgilerine ve duyduklarına göre, Avrupa'da büyük bir başarı hikayeleri olduğunu, onların bu başarıları, Türkiye'de herkes tarafından bilindiğini ve gurur duyulduğunu anlattı. Ayrıca Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim ACIR, Gazete Türk Aracılığı ile Emirdağ'lı hemşerilerine özel mesaj gönderdi;

"Avrupa’da yaşayan değerli Emirdağlı hemşerilerim;

Öncelikli hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Yaklaşık iki ay önce güzel ülkemizin şirin ilçesi Emirdağ’a Kaymakam olarak tayin oldum. İlk geldiğim andan itibaren Emirdağ’a ve Emirdağlılara büyük bir yakınlık hissettim. İlçenin güzelliği ve insanlarının sıcak davranışları beni çok memnun etti.

Anadolu insanın mertliğini ve misafirperverliğini Emirdağ halkında gördüm. Bizler mülki idare amiriyiz. Devletimizin bizi gönderdiği yerlere hizmet etme aşkıyla dolu insanlarız. Bende şirin ilçemize hizmet için elimden gelen her şeyi yapacağım. Devlet millet el ele güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum.

Bu vesile ile yurt dışında yaşayan tüm gurbetçi hemşerilerimizi selamlıyor; İşlerinde ve yaşantılarında aileleriyle birlikte mutluluklar ve başarılar diliyorum" dedi.

  • Okunma: 2130

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Gurbetçi

    Sayın Kaymakam bey hoşgelmisiniz.

    Bizim Emirdağ’ın bütün köy çıkıslarında cöp yıgınları var bunlara bir care bulsanız cok iyi olaçak
    Muhtarlara görev düşüyor, hem çevre hem görüntü kirliligi çok kötü bir durum
    selamlar