Kızılay'a Kazandırdığı Araç İle Ebediyete Uğurlandı

Haberler / Güncel

Kızılay'a Kazandırdığı Araç İle Ebediyete Uğurlandı

Emirdağ esnaflarından, Türk Kızılayı Emirdağ Eski Şube Başkanı Hulusi Kahya, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 25 Ağustos 2017 Cuma günü Emirdağ Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Emirdağ İlçe Kabristanlığına defnedildi. 1936 yılında Emirdağ'da doğan Hulusi Kahya, Kızılay Emirdağ Şubesi Başkanlığı görevinde iken birbirinden değerli yardımlara vesile olmuştu. Kahya'nın görevdeki başarılarından ötürü 2 defa altın madalya, defalarca bronz ve gümüş madalya ve onlarca teşekkür belgesi verilmişti. Vefatı sonrasında dikkat çeken bir ayrıntı vardı. O ayrıntı ise; Kızılay Emirdağ Şubesine kazandırdığı cenaze aracı ile ebediyete uğurlanmasıydı. Hulusi başkana Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine www.emirdag.gen.tr olarak başsağlığı dileriz.

  • Okunma: 4376

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • A.Kadir Yaldızkaya

    Hulusi amcaya Allahtan rahmet kahya ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Baba dostu mekanın cennet olsun.

  • Önder

    Sonsuz af ve mağfiret dileklerimle mekanın cennet olsun ve nurlar içinde yat Hulusi amca. Değerli ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun. Cenabı Allah sabır ve rahmet ihsan eylesin.

  • Ömer ŞEN

    Hulusi Abi'mize Allah'dan rahmet ,
    Şahin Kardeşimizin şahsında tüm aile yakınlarına sabırlar dilerim.
    Merhumun mekanı İnşallah cennet olur.

  • alp kılıç

    HULİSİ DAYI ,allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun allah ailesine sabır versin, yaptığın iyiliklerle ve hizmetle daima anılacaksın ruhun şaad olsun

  • Samet kahya

    Mekanin cennet olsun dedem.