Kocaerkek Emirdağ'ı Değerlendirdi

Haberler / Görsel Medya

Kocaerkek Emirdağ'ı Değerlendirdi

Değerli dostlar dün yazdığım yazıya sizlerden çok güzel tepkiler aldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel katkı ve değerlendirmeleriniz için. Şunları da yaz diyenleriniz oldu. Not aldım. Yazılacakları toparlıyorum. Araştırılması gerekenleri de araştırarak sizlerle paylaşamaya çalışacağım.

Dün yerimizde otururken Emirdağ’ına gitmeye karar verdim yola çıktık. Yola çıktıktan sonra da duraklarımıza uğrayarak gittik. Dünkü Emirdağ yolculuğu ve bu arada dostlarla aramızda geçen keyifli sohbetlerden bahsedeceğim.

GÖMÜ BELEDİYE BAŞKANI HAKKI TEKİN
İlk durak Gömü. Gömü belediye başkanı Hakkı Tekin’i tanımayanınız yoktur. Nüktedan kişiliği ile halkın gönlünde taht kurmuş, kapanacak olan belediyesini hukuk mücadelesi vererek kurtarmış, gömülülerin kahramanı olmuştur. Emirdağ siyasetinin belirleyici isimlerindendir Hakkı Tekin. Hakkı başkanla olan hukukumuzda 25 yıl öncesine dayanır. O artık şehrin en kıdemli belediye başkanı, kepinin üstünde kep yok. hakkı başkan bir konuşmasında;”5.dönem belediye başkanlığını kazanan Melih Gökçek’e altın kemer verdiniz bende isterim, ister gümüş, ister bronz olsun ama olsun, ben de kemer isterim” dedi ve kemeri de aldı. Hakkı başkanıma altın kemer verildi ve başkanda kemeri çerçeve yaptırarak belediyenin girişine astı. Aldığı takdir belgeleri şiltler vs aklınıza gelen her şeyi başkan Tekin belediye başkanlık makamının girişinde yaptığı güzel ve anlamlı bölümde sergiliyor. Dün Emirdağ’a yolumuz düştü ve başkan Hakkı Tekin’i makamında ziyaret etmek nasip oldu bizlere.

YOLDA KALANLARA ETLİ PİLAV
Başkanım her zamanki gibi makamındaydı ve güler yüzlü bir şekilde bizleri karşıladı ağırladı ve ikramda bulundu. Başkanım Hakkı Tekin ile kapanan Ankara yolunda mahsur kalanlara nasıl yardım edildiğini ve nasıl ikramda bulunduğu konuştuk. Gerçekten Afyon’a ve Afyonluya yakışır bir misafirperverlik örneği sergileyen başkan Hakkı Tekin, yolda kalan tüm misafirlerini çok güzel ve mükemmel bir şekilde ağırlamış. Bu konu geçen günlerde Kurtuluş’ta zaten haber olmuştu. Ama şunu unutmayalım Başkan Tekin o gün gece belediye binasını açmış, düğün salonunu açmış, nikah salonunu açmış kaloriferleri tam yakmış ve her yeri ısıtmış sımsıcak etmiş. Diğer misafirleri de evlere yollayarak misafir etmiş. Tabii ki kimseye ekmek arası sandviç ikramında da bulunmamış. Başkan Hakkı Tekin kazanlarla pilav yaptırmış, üzerinde et ve yanında ayran ikramı ile yolda kalan üşüyen tüm vatandaşlarımızın gönüllerini fethetmiş. E hadi bakalım başkanım o arada misafir ettiğin tüm bürokratlar bu iyiliğini ömür boyu unutmazlar ve bu kadirşinaslık Gömü’ye yol su ve elektrik kısacası hizmet olarak geri döner. Ben bilirim sen yaptığını bunun için yapmazsın, sırf Allah rızası için yaparsın ama o bürokratlarda senin kıymetini bilirler.

ŞÜKRÜ ERSOYLU HAKKI BAŞKANA UĞRADI
Hakkı Başkanın makamında muhabbetin belini kırmıştık ki içeriye Ak Parti milletvekili aday adayı Şükrü Ersoylu girdi. Şükrü Ersoylu gelince de sohbetin yönü vekillik seçimlerine kaydı. Şükrü hocayı eskilerden tanırım. Kendisi iyi bir insandır. Afyonkarahisar’a hizmet edeceğini de düşünüyor ve inanıyorum. Kendisine çıktığı vekillik yolunda başarılar dilerim. Şükrü hoca seçim çalışmaları için geziye çıkmış ve Emirdağ’ın siyasetteki ağır topu Hakkı Tekin’den de destek istemeye gelmiş.

ABDİL BEY ADAM GİBİ ADAM
Emirdağ yolundaki son durak ise Emirdağ MHP adayı Abdil Demiral. Abdil Beyle tanışmak dün nasip oldu. Abdil Demiral için herkes çok güzel şeyler söylüyor. Emirdağlılar tarafından sevilen, sayılan, dakka dubarası olmayan, dürüst, güvenilir bir isim. Yani anlayacağınız adam gibi adam. Çok kibar beyefendi bir kişiliği var Abdil Beyin. Kendisiyle dün tanıştık ve kısa bir sohbetimiz oldu. Abdil Beye de çıktığı vekil adaylığı yolunda başarı dileklerimizi ileterek Emirdağ’ından ayrıldık.

EMİRDAĞLILARA BİR SÜRPRİZİMİZ VAR
Sevgili dostlarım size Emirdağ’la ilgili çok kısa bir süre sonra çok güzel bir sürprizim olacak. Bizi izlemeye devam edin, çok güzel bir Emirdağ sürprizi. Sağlıklı ve huzur dolu günler temennisiyle Allaha emanet olun. H.İbrahim KOCAERKEK - Kurtuluş Gazetesi

  • Okunma: 3072

Yorumlar (0)Yorum Yap