Köksal, Yeniden KOSGEB'te!

Haberler / Ekonomi

Köksal, Yeniden KOSGEB'te!

Daha önce Afyonkarahisar'da KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevini yürüten Meftun KÖKSAL 2013 Aralık ayından itibaren yeniden Afyonkarahisar KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevine atandı.
2010 yılında Afyonkarahisar KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğünü kuran ve Afyon'da 2010-2012 yılları arasında görev yaptıktan sonra İzmir'de ve Bingöl'de görev yapan aslen Emirdağlı olan Meftun KÖKSAL yeniden Afyonkarahisar KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevine getirildi.
16.09.1970 Emirdağ doğumlu olan Meftun Köksal'ın ilk-orta ve lise eğitimini çeşitli illerde tamamladığı ve 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olduğu öğrenildi. KOSGEB'de 2 yıl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Köksal daha sonra KOSGEB Gazi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezini kurdu. Burada kurucu Merkez Müdürü olarak 5 yıl görev yapan Köksal, 23 Temmuz 2010 yılında KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Meftun Köksal geceli gündüzlü 2 aylık bir çalışmadan sonra KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğünü kurmuştu.
Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Köksal şu açıklamada bulundu :
"Kendi memleketimde olmaktan ve hemşehrilerime hizmet vermekten son derece mutluyum ve gururluyum" dedi. Afyonkarahisar KOSGEB'e kayıtlı şu anda 6000 işletmenin olduğu öğrenildi. Hemşehrimiz Köksal'ın geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret ederek Kaymakam Akın Ağca ve Belediye Başkanı U.Serdar Kargın'la görüştüğü öğrenildi. Önümüzdeki günlerde KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Müdürlüğü'nün ilçemiz Kaymakamlığı ve ilçemiz Ticaret Odası Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizde "uygulamalı girişimcilik eğitimi" kursu düzenleyeceği öğrenildi. Kursa katılmak isteyen girişimcilerin ilçemiz Kaymakamlığı'na ve ilçemiz Ticaret Odası'na başvurabileceği belirtildi.

  • Okunma: 12704

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • yucel demircigedigi

    görevinizde başarılar dilerim

  • Köfteci Çavuş

    Sevgili Müdürüm
    Görevinde Başarılarının Devamını Dilerim