Köyde Silah Atma Düğün Salonunu Kap

Haberler / Güncel

Köyde Silah Atma Düğün Salonunu Kap

İlçe ziyareti programı sonunda ilçe Belde Belediye Başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçenin sağlık, eğitim, ulaşım, içme suyu, orman, alt yapı ve üst yapı gibi konularla ilgili istek, talep ve önerileri dinlemek üzere değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner; “Bugün sizlerle bir ayaya gelip sizlerle görüşmeye, istek ve talepleriniz olursa bunları da almaya geldim. Sizin talepleriniz sadece Özel İdare ile alakalı değil, tarım, sağlık ve eğitim gibi konularda da bizlere iletebilirsiniz. Bunları mümkün mertebe sorun şekilde aktarırsanız, bizlerde bunları büyük bir titizlikle kayıt altına alacağız. Belirli bir tarih belirleyerek istek ve talepleri gereğince yerine getireceğiz. Buraya geliş amacımız bir durum analizi yapmak istememizdir. Benim söz verdiğim kişiler öncelikli istek ve taleplerini çekinmeden bizlere aktarabilirler. Bizler sizi dinlemeye dertlerinize derman olmaya geldik. Sizlerin her türlü isteklerine gereğince cevap vereceğiz. Burada bize aktarılan her türlü istek ve talep sizler kadar bizler içinde önemlidir. Bizler sizler için varız. Devlet millet için vardır. Bizi de siz temsil ettiğiniz için söz millettedir.“dedi.

Düğünde Silah Atma, Düğün Salonunu Kap
Toplantının sonunda toplantıda hazır bulunan Belde Belediye Başkanları, mahalle ve köy muhtarlarına çağrıda bulunan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, su israfının önüne geçilmesi için elektronik sayaç kullanılmasını ve düğünlerde, eğlencelerde silah atılmamasının önlenmesini istedi. Düğünlerde silah atımının önüne geçen köylere gerekli şartları taşıdığı takdirde düğün salonu yapma sözünü veren Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kendisine talepte bulunulan bir çok talebini olduğunu kendisinin de toplantıda hazır bulunanlardan iki tane talebinin olduğunu bunlarının da sadece su israfını azaltmak için elektronik sayaç takılması ve can kaybını önlemek için de silah atımının önlemesi olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar’a geleli çok kısa bir süre olduğunu hatırlatan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, tüm ilçeleri bu kısa sürede inceleyeceğini, tokalaşmadığı ve derdini dinlemediği muhtar kalmayacağını belirtti. Toplantı sonrasında Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca tarafından Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e Emirdağ yöresine özgü “Üç Etek” isimli minyatür bebek hediye edildi. Toplantı Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, köy ve mahalle muhtarlarıyla tokalaşmasıyla, ardından aile fotoğrafı çektirmesi sona erdi.

Emirdağ ilçe merkezinden ayrılan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Gömü Belediyesini ziyaret ettiler. Ziyaretin başında Belediye Başkanı Hakkı Tekin ve yöre halkı tarafından karşılanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Tekin’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Tekin’e teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen Afyonkarahisar Valisi Güner, burada halkın istek ve taleplerini dinlemesinin ardından kasabadan ayrılarak gün içerisindeki ilçe ziyareti programını tamamladı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2667

Yorumlar (0)Yorum Yap