Koltuklar, Çocukların Oldu

Haberler / Güncel

Koltuklar, Çocukların Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan makam ziyaretlerinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Murat Durmaz, Okul Öğretmeni Hakan Coşkun ve beraberindeki öğrenciler Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Şükrü Can Örgün Emirdağ Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak sembolik olarak belediye başkanlığı yaptı. Şükrü Can Örgün, Belediye Başkanlığından arkadaşları adına isteklerde bulundu ve genellikle Emirdağ’da bulunan okulların sorunlarını gündeme getirirken bunların çözümü konusunda yardım istedi ve çevre temizliği ile ilgili çalışmalar yapılmasını istedi.

Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit Ünver, ziyaretlerinden ötürü okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederek, “Öğrencimizin istekleri ve temennilerini dikkate alacağız ve almak zorundayız. Okullarımız, öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz her zaman önceliğimizdedir. Okullarla ilgili projelerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit Ünver ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek hatıra fotoğrafları çekindi.

  • Okunma: 1571

Yorumlar (0)Yorum Yap