Koyuncu: 'Doğalgaz Emirdağ OSB'ye Girecek'

Haberler / Güncel

Koyuncu: 'Doğalgaz Emirdağ OSB'ye Girecek'

Emirdağ'ın geleceğine yatırım yapılmaya devam ediyor. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, Emirdağ'a gelecek olan doğalgaz ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Aksa Afyon Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Müdürü Murat Ceran ile bir araya gelen AK Başkan Koyuncu, Emirdağ'a gelecek olan doğalgazın Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine de getirilmesi konusunu görüştüler ve görüşmelerden Emirdağ OSB'ye müjde çıktı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu şunları paylaştı: "Bilindiği gibi Emirdağımıza doğalgazın gelmesiyle ilgili önemli gelişmeleri takip ediyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın da Emirdağ, Sandıklı, Şuhut ve İscehisar'a doğalgazın biran evvel gelmesiyle ilgili gerekli resmi kurumlara ve Aksa Afyon Doğalgaz firmasına da talimatlar vermişti. Şimdi Emirdağ'a gelecek olan doğalgazın Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'ne de dağıtılmasıyla ilgili çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe'nin de gayretleriyle şu anki kurulacak olan doğalgaz dağıtım merkezinin Emirdağ OSB'ye yakın bir yere alınması ve dağıtım merkezinden Emirdağ OSB'ye doğalgaz alt yapısının yapılmasıyla ilgili mevcut ihaleye ek olarak ya da yeni bir ihale yapılarak doğalgazın Emirdağ OSB'ye iletilmesi işinin yapılacağı müjdesini vermek istiyoruz. Emirdağ'a gelecek olan doğalgaza bağlı yatırımların önünün açılmasıyla ilgili gerekli her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz." dedi.

  • Güncelleme: 04.01.2017 17:51
  • Okunma: 6557

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Necat Sarı

    Organize sanayiye çekilecek doğalgaz boru hattı çekilirken yol üzeri ve yola yakın köylerinde ihtiyaçları düşünülerek (Karaağaç, Yarımca, Kuruca, Türkmen Akören gibi... ) daha büyük, geniş borular kullanılsın ki, ilerde iki emekli olmasın...