Koyuncu, Genel Kurulu Değerlendirdi

Haberler / Siyaset

Koyuncu, Genel Kurulu Değerlendirdi

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu, hafta sonu gerçekleşen AK Parti Olağanüstü Kongresinde tek aday olarak katıldığı seçimlerde genel başkanlık koltuğuna oturan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçilen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.Ali Özkaya'yı tebrik etti.

Başkan Koyuncu, Binali Yıldırım'ın Ak Parti'nin genel başkanı olması ile birlikte Türkiye için yepyeni bir sayfa açıldığına dikkat çekerek "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, üç dönem boyunca başarı ile yürüttüğü bakanlık görevi sonrasında tek aday olarak Ak Parti Genel Başkanlığı görevini devralması Türkiye için yepyeni gelişmelerin kapısını açacaktır. Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan devralınan bu kutsal görevi Sayın Binali Yıldırım'ın da vatana ve millete hizmet için en iyi şekilde ifa edeceğine inanıyoruz. Yeni başbakanımızın ülkemiz için önemli bir şans olduğunu, Türkiye'nin ve nezdinde Emirdağımızın da bu seçimden en iyi şekilde faydalanacağına şüphemiz olmadığını ifade eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

Ayrıca AK Partimizin Afyonkarahisar'a verdiği önemi herkes biliyor. Türkiye'nin en önemli isimleri memleketimizden çıkmasının gurur içerisindeyiz. Bakanımız Veysel Eroğlu'nun hizmetlerini anlatılmaz, yaşanır. Olağanüstü kongremizde bir sevindirici olay da AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Av.Ali Özkaya abimizin AK Parti Merkez Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçilmesi olmuştur. Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında Emirdağ teşkilatı olarak başarılar dileriz." dedi.

  • Okunma: 3143

Yorumlar (0)Yorum Yap