Koyuncu, Şimdi Çalışma Vakti

Haberler / Siyaset

Koyuncu, Şimdi Çalışma Vakti

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu; yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarını değerlendirdi.

“Bu seçimin kazananının, ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milletinin olduğunu vurgulayan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu “Türk milleti, Türkiye'ye musallat olan küresel şer odakları ve onların içimizdeki iş birlikçilerine karşı, istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavır koyarak yine güzel bir vatanseverlik ve aynı zamanda demokrasi dersi vermiştir ve Emirdağ üzerine düşeni yapmıştır.” dedi.

Vatandaşların bu seçimi, devletin bekasıyla ilgili olarak görerek son derece sağduyulu bir karar verdiğini ifade eden Başkan Koyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm şer odaklarına rağmen, rekor bir katılımla Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurun Zaferi ile başkan seçilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçim öncelikle şehrimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun.

İnsanların hür iradelerini ortaya koymaları ve neticesinde de yıllardır bu ülkeye hizmet eden elinden geleni yapan milleti ömrünü adamış bir liderin ilk başkan olarak seçilmesinden dolayı sevinçliyiz. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye'sini inşa zamanıdır.

Kurulduğu günden beri Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti’nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Türkiye'nin son yıllarda elde ettiği tüm kazanımların temelinde güven ve istikrar yatıyor. Siyasi istikrar ve uygulanan ekonomik politikalarla ülkemizin, beklentilerin üzerine çıkarak büyümesi ve AB ülkelerinden daha hızlı bir performans sergilemesi doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesiydi.

Bu yoğun geçen seçim maratonunda emeklerini esirgemeyen Afyonkarahisarımızın gururu Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr.Veysel Eroğlu başta olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimizin, AK Parti Milletvekili adaylarımızın ve AK Parti Emirdağ ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızın yanı sıra Cumhur İttifakında MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ve ekibine seçim sürecindeki emekleri ve çabaları bu sonucun alınmasında büyük role sahiptir.

Cumhur İttifakının Emirdağ’daki paydaşları olarak Emirdağ’da birlik, beraberlik ve huzurun tesis edeceği bir Emirdağ için mücadele ettik. Mesele memleket meselesi dedik ve Emirdağ’dan önemli bir oy oranıyla alnımızın akıyla başarı ile bu seçimi taçlandırdık.

Seçim sürecine başlarken Vakit TÜRKİYE Vakti. Vakit EMİRDAĞ Vakti demiştik. Şimdi de artık Vakit ÇALIŞMA Vakti. Seçim sonuçlarımız tekrardan hayırlı olsun, Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin inşallah.”

  • Okunma: 4827

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Ahali 'ye

    Kardeşim burada devreye belediye giriyor maalesef Emirdağ 5 yıldır hizmet fazla alamıyor ve dün çarşıya indim ve birşey dikkatimi çekti KYK yurdu önünde zaten kasis varken 10 metre sonra bir daha kasis yapılmış o kasisi yaptığın asfalt ile bir mahalle ye bir yola asfalt dosense daha ii degilmi ama belediyemiz belli başlı sokaklara taş dosemekle beraber hiçbir yola sıcak ve düzgün bir asfalt atmadı
    Elbette seçimler yaklaşıyor !!!!

  • ahali

    SAYIN BAŞKANIM HAYIRLI OLSUN . ANCAK YIL 2018 KÖYLERE GİDİYORUM VE VATANDAŞIN KAPISININ ÖNÜNE KADAR TAŞ DÖŞELİ KIŞIN ÇAMUR YOK YAZINDA TOZ YOK. BEN EMİRDAĞ MERKEZDE YAŞAYAN BİRİ OLARAK BALKONUMA ÇAMAŞIR SEREMİYORUM. BİR ARABA GEÇİYOR TOZDAN GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR. BU SÖZÜM YETKİLİLERE KİMİN GÖREVİYSE...

  • Salih Balcı

    Hayırlı uğurlu olsun inşaallah başkan

  • Emirdagli

    Durmak yok yola devam başkanım önce hastahane ve diğer hızmetleri bekliyor uz sizden daha sonra da yerel secimlerde Emirdağ belediye başkanı olarak görmek istiyoruz sizi Emirdağ hizmete coook aç Emirdağ hizmet bekliyor inşaallah bu hizmetler seneye sizinle gelmeye başlayacak artık