Koyuncu'dan Vali Güner'e Ziyaret

Haberler / Güncel

Koyuncu'dan Vali Güner'e Ziyaret

Afyonkarahisar Valiliği görevine atanmasıyla ziyaretçi akınına uğrayan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. 23 Temmuz 2014 günü Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i Emirdağ AK Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Emirdağ İGM Üyesi Mevlüt Ergürbüz ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında bilgi alışverişinde bulunan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerin kendisini ziyadesiyle sevindirdiğini belirterek, Afyonkarahisar Valisi olarak yaklaşık bir aydır görev yaptığını bu zaman zarfında çok yakın ilgi ve alaka gördüğünü, Afyonkarahisar halkının kendisini çok çabuk ve sıcak bir şekilde kabul ettiğini belirtti. Afyonkarahisar halkının misafir perverliğini cana yakınlığını daha önceden de bildiğini, ama şimdi Afyonkarahisar’a gelerek bu durumu memnuniyetle müşahede ettiğini belirten Vali Güner, Afyonkarahisar’ın bu önemli değerlerini unutmayacağını ve daha da artırarak devam ettireceğine inandığını söyledi.

Ziyaretler sırasında kendileriyle yakından ilgilenen her türlü istek, talep ve önerileri ilgi ve alakayla dinleyen Vali Güner’in samimi tavırlarından memnun olduklarını belirten konuklar, Vali Güner’in sanki daha önceden Afyonkarahisar’a geldiğini ve hatta bir Afyonkarahisar’lıdan daha fazla kendilerine yakın hissettiklerini belirttiler. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in emir ve talimatlarına sürekli hazır olduklarını belirten konuklar, Sayın Valimiz birlik ve beraberlik tavsiyelerine daha çok önem vereceklerini belirttiler.

  • Okunma: 2321

Yorumlar (0)Yorum Yap