Koyuncu:"Söz Verdiğimiz Gibi"

Haberler / Güncel

Koyuncu:Söz Verdiğimiz Gibi

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, Emirdağ'a doğalgaz gelmesi için verdikleri mücadelenin meyvelerini almaya başladıklarını açıkladı. Söz verdiğimiz gibi diyerek Emirdağlılara müjde veren Koyuncu 23 Mart 2015'te ihalenin yapılacağını açıkladı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Koyuncu şunları söyledi; "Emirdağ'ın geleceğine ışık tutabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ankara'da yaptığımız görüşmelerin meyvelerini almaya başladık. Mart 2015'te ihalenin yapılacağını her platformda dile getirdik ve şimdi de 19 Şubat'ta yayına çıkan ihalemizin 23 Mart 2015'te yapılacağını kamuoyuyla paylaşıyoruz. Emirdağ İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Arazi - Etüt, Harita ve Kamulaştırma Mühendislik İşi ihale edilmesiyle işe başlama tarihinden itibaren 360 gün sonunda tamamlanacak. BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek ihale sonrasında Emirdağ için önemli bir gelişmeyi kaydetmiş olacağız. Söz verdiğimiz gibi doğalgaz Emirdağımıza hayırlı olsun. Çalışmaların ve yeni projelerin takipçisiyiz." dedi.


Emirdağ İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Arazi - Etüt, Harita ve Kamulaştırma Mühendislik İşi 23 Mart 2015'te saat:14,00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA adresinde ihale edilecek ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Emirdağ'a doğalgaz ihalesi Kamu İhale Kurumu internet sitesinden İhale Kayıt Numarası :2015/17688 ile kontrol edilebilecek.

  • Okunma: 4830

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • frds

    13 yıldır AKP Emirdağına hangi hizmeti verdi? Belçikada 5 milletvekili olan Emirdağının AKP iktidarlarında 1 milletvekili olmadı. Her seçim öncesi verilen boş vaadlerden b irisi yine bu. Emirdağ seçmeni aynen yerel seçimde olduğu gibi dersinizi verecek