Krosun Markası:Emirdağ METEM

Haberler / Spor

Krosun Markası:Emirdağ METEM

İki haftadır olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenen Afyonkarahisar İli Okullar Arası Kros müsabakaları 15 Ocak 2017 Pazar günü Afyonkarahisar spor kompleksinde yapıldı. Emirdağ İlçesini temsilen, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okulu genç erkek takımı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ise ferdi kız sporcusu ile müsabakalara katıldı. Ağır pist şartlarında yapılan yarışların sonunda Hüseyin BAŞ, Umut BOZTEPE, Erdem ÇALIŞKAN ve Abdilkadir KARA isimli öğrencilerden oluşan METEM genç erkek kros takımı bu sene de Afyonkarahisar İli birincisi oldu.

Geçtiğimiz yıllarda birçok koşuda birincilik madalyası alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Gülşen ÖZKONAKÇI yarışma öncesi rahatsızlandı ve doktor kontrolü ile koşuya katıldı ve okuluna ikincilik madalyasını getirdi. Sporcularımız 18 Şubat 2017 de yapılacak olan bölge şampiyonasında İlimizi temsil edeceklerdir. Şampiyon olan METEM beden eğitimi öğretmeni Ufuk Kaymak “ Kar-kış demeden, aylarca süren çalışmamızın karşılığını aldık. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Yaklaşık 8 yıldır İlde yapılan yarışlarda şampiyonluk alıyoruz. Bu çocuklar sadece okullarını değil Emirdağ’ı temsil ediyor, Emirdağ’ın adını duyuruyorlar. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

  • Okunma: 3662

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • MUSTAFA YILDIRIM

    canım kardeşim eline koluna sağlık. cocukların emeğine sağlık.. tebrik ederim umarım gruplarda başarılı olursunuz. allah yardımcınız olsun...