Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

Haberler / Eğitim

Kut'ül Amare Zaferi Kutlandı

Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Osmanlı Devleti’nin İngilizlere karşı en büyük ve en önemli zaferlerinden olan, zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde silahı inanç olan ordunun neler başarabileceğini tarihteki önemli örnekleri arasında yer alan Kut’ül Amare Zaferi’nin 102. yıl dönümü Emirdağ İlçe Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile Emirdağ Belediye Kültür Merkezi’nde kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, tarih öğretmeni Turgut Tıraş’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması, Kut’ül Amare Zaferi’ni anlatan video, okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterimi ile devam etti ve akabinde söylenen türkülerle sona erdi.
Okul müdürü Gürkan Emeksiz:“Programa katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Hüseyin SAYIN’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet CARFİ’ye ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederim, programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederim.” dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2274

Yorumlar (0)Yorum Yap