Lezzetin Adı: Mehmet Ali Bey Sucukları

Haberler / Güncel

Lezzetin Adı: Mehmet Ali Bey Sucukları

Belçika'nın Brüksel merkezli firması Emirdağ Kasabı ve Köftecisi Erkan Koca lezzetlerine yeni bir ürünü daha kattı. Belçika'nın birçok semtinde Emirdağ Köftecisi markasıyla lezzetli köfteleri müşterileriyle buluşturan Koca kardeşler, Emirdağ Kasabı'nda araştırma ve geliştirmelerini tamamladıkları Mehmet Ali Bey Sucuklarını müşterileriyle buluşturdular.

1990'lı yıllarda Belçika Brüksel'de başlayan ticari hayatlarına Emirdağ'ın meşhur köftecisi Ali Koca'nın köftelerini Belçika'da sunmasıyla lezziz köftelerin vazgeçilmez adresi oldular. 2018 yılının başlarından itibaren 00 dana etinden üretime geçtikleri sucuk üretimleriyle Belçika'da yepyeni bir damak tadı olan sucukları müşterileriyle buluşturdular.

Emirdağ Kasabı Erkan Koca; "Babam Köfteci Ali'den öğrendiklerimizi müşterilerimize sunduk. Şimdi de Mehmet Ali Bey Sucukları markamızı oluşturduk. 0 Dana etinden ürettiğimiz katkısız sucuklarımızı kısa sürede sadece Belçika'da değil Avrupa'nın birçok ülkesindeki müşterilerimize ve Amerika Birleşik Devletlerindeki müşterilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Özenle seçilmiş helal etlerimizi ilk etapta sucuk üretimimizle müşterilerimize sunmanın heyecanını yaşarken; önümüzdeki günlerde farklı ürünlerimizi de müşterilerimizle buluşturacağımızın müjdesini vereceğiz." dedi.

  • Güncelleme: 27.09.2018 22:03
  • Okunma: 8363

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Ömer

    Ben hayatımda bu kadar güzel sucuk et ürünleri yemedim Allah yolunu açık etsin Erkan abi.

  • Neci

    Harika sucuk

  • Irmak Ciftci

    Erkancigim hayirli ugurlu olsun.Ben Ali amcanin koftesini cok yedim.Eger onun gibi lezzet kattiysan basarili olursun.Allah emegini yagli etsin basarilar abiciigim.,