Maaşlar Sorunsuz Ödendi!

Haberler / Güncel

Maaşlar Sorunsuz Ödendi!

Emirdağ Belediye’sinde son iki aydır yaşandığı iddia edilen işçi ve memur maaşlarının geç ödenmesi sonrası gözler 15 Nisan’a çevrilmişti. Geçtiğimiz ay içerisinde işçilerin maaşının yatırılıp memurların maaşının birkaç taksitle ödendiğinin söylentisi seçim öncesinde ayyuka çıkmıştı. Muhalefet partisi Milliyetçi Hareket Partisi adayı Uğur Serdar Kargın’ın kazanmasıyla iktidardan olmayan maaşları bile ödeyemez eleştirisine maaş günü olan ayın 15’inde tüm personelin maaşının tam olarak hesaplarına yatmasıyla maaş konusuna açıklık getirilmiş oldu.

  • Okunma: 3227

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • özkan sezdi

    Arkadaslar mhp akp chp fark etmez bu belediyecilik işi maasını ödeyemedı dıye dıger partılere gönul verenlerın sevınmemesı lazım bilakis maaslar gununde ödenmıs bız su partı bu partı ayrımını bırakalım allahın ıznıyle emirdağıma nasıl daha ıyı hızmetler sunulması ıcın elımızden gelen destegı verelim başkanlar gelip gecıcıdır ama tek kalıcı olan emırdağdır.

  • mahmut atalay cetin

    ALLAHin izniyle bu baskan bu emirdagina guzel projelerin baslangicinin sinyalini gelir gelmez vermeye basladi ben inaniyorumki ugur kardesimiz memleketimizi yasanacak bir hale getirecek once ALLAH a sonra yeni baskanimiza guveniyorum emirdagini bir iki yil sonra gorun ovunmek gibi olmasinda ne de olsa M H P li ))))))))))) camurdan olsa gene memleket icin hayirli isler yapar bu M H P LILER