Makam Öğrencilerin!

Haberler / Güncel

Makam Öğrencilerin!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da ilköğretim okulu öğrencileri, 22 Nisan Cuma günü Kaymakamlık makamını ziyaret etti.Kaymakamımız gelecek nesilleri makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti ve makamını Atatürk Ortaokulu öğrencisi Lütfi Can GÜL´e devretti. Emirdağ Kaymakamı Akın AĞCA kısa bir süreliğine makamı devrettiği Lütfi Can GÜL'ün ve arkadaşları Fatma YILMAZ ile İrem ÇILDIR'ın istek ve taleplerini dinlendi.

Öğrencilere hediyelerini veren Ağca; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz.
Kurtuluş Savaşı’nın ulusal irade ile kazanılmasının ardından 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmış, böylelikle de ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur. Bu bayramın adında hem Ulusal Egemenlik, hem de çocuk vardır. Bu bayram çocuklara armağan edilmiş ilk bayramdır. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Bu düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bize bu güzel geleceği hazırlayan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyor, çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

  • Okunma: 1726

Yorumlar (0)Yorum Yap