Mekan Bizden, Bölüm Sizden!

Haberler / Eğitim

Mekan Bizden, Bölüm Sizden!

Emirdağ Kalkınma ve Dayanışma Derneği(EKDAD) yönetim kurulu üyeleri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak Emirdağ Meslek Yüksekokulu'na yeni yapılan laboratuvarları ziyaret etti. Rektör ve EKDAD yönetim kurulu üyeleri inşaatı tamamlanan ve Emirdağlı Hayırsever Fehmi Zeki Denizli tarafından yaptırılan laboratuvar binasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Rektör Solak beraberindeki Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Halaç ve dernek yönetim kurulu üyeleri Gökhan Yüce ve Metin Akın ile birlikte inşaatı tamamlanan, tefrişat çalışmaları başlayan binada incelemelerde bulundu. Solak, inşaatın tamamlanması ile çevre düzenlenmesi ve laboratuvarların ihtiyaç duyacağı donanımların temin edilmesi hususunda AKÜ yönetimi olarak MYO Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas’a gereken desteği vereceğini ifade etti.

Emirdağlı hayırsever tarafından yaptırılan Fehmi-Zeki Denizli Laboratuarı'nın tamamlanmasıyla bina üniversiteye devredildi ve önümüzdeki dönem için bölüm talebinde bulunuldu.

  • Okunma: 2394

Yorumlar (0)Yorum Yap