Memlekete Barış, Emirdağ’a Can

Haberler / Siyaset

Memlekete Barış, Emirdağ’a Can

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde siyasi partiler belediyelerin partilerinin kazanabileceği adaylarla yola çıkma sürecinde sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Uğur Aerdar Kargın’ı göstermesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçen Mali Müşavir Barış Can’ın Emirdağ Belediye Başkan Adaylığı onaylandı.

Cunhuriyet Halk Partisi’nin 2009 yılından bu yana verdiği yerel seçim mücadelesinde ön sıralarda yer alan Barış Can 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP Emirdağ Belediye Meclis Üyesi seçildi. Belediyecilik çalışmalarında tecrübesi olan CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Barış Can, seçim misyonunu ‘Huzur Belediyeciliği’ olarak adlandırdı ve sloganını ‘Memlekete Barış, Emirdağ’a Can’ olarak belirledi.

Adaylığı onaylanan CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Barış Can şunları kaydetti; Emirdağ’da halkın belediyeciliğinde CHP’li bir Emirdağ Belediyesi kimseyi ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen bir belediye olacak. Kavgasız, gürültüsüz kimsenin ötekileştirilmediği bir hizmet modeli ile iddialı ve Emirdağ’da olmayanları yapacağımız, mutlu ve barış dolu belediyecilik projelerimiz ile Emirdağlı hemşehrilerimizin desteğiyle birlikte yöneteceğiz, birlikte kazanacağız.’ dedi.

Memlekete BARIŞ, Emirdağ’a CAN
Emirdağ’da kavgasız, gürültüsüz bir ortamda memlekete BARIŞ getireceklerini, Emirdağ’a da CAN olmaya geldiklerini dile getiren CHP Emirdağ Belediye Başkanı Mali Müşavir Barış Can; ‘Bizimkisi memleket meselesi, bizimkisi hizmet meselesi... Emirdağın sorunlarını iyi biliyoruz, ekibimizle sonuç odaklı projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Her kesimden hemşehrimizin ihtiyaçlarını çok iyi tespit ettik. Emirdağın sokaklarını, caddelerini adım adım biliyoruz. Huzur belediyeciliğini Emirdağ’da atağa geçireceğiz ve Emirdağ’da mutlu insanlarımızı göreceğimiz bir belediyede şahsıma verilen desteğe teşekkür ediyorum. Şimdi Memlekete Barış, Emirdağ’a Can olmaya geliyoruz.’dedi.

Barış Can kimdir?
Mali müşavir Barış Can 1979 yılında Emirdağ’da öğretmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk öğrenimini Emirdağ İnkılap ilkokulunda, orta ve lise öğrenimini ise Emirdağ lisesinde tamamladı. 2000 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü başarılya tamamladı. İstanbul’da vatani görevini tamamladıktan sonra mali müşavirlik stajını başarıyla tamamladı ve 2005 yılından bugüne Emirdağ’da kendi adına Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik ofisinde hizmet vermektedir.

Cumhuriyet Halk Partisindeki siyasi yaşamına 2009 yılı yerel seçimlerinde belediye meclisi 6. Sıra adayı iken; 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediyesi Meclis Üyeliğine 2. Sırada seçildi. Belediye Meclis Üyesi olarak Emirdağ Belediyesi’nde birçok görevlerde bulundu. Barış Can, evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

  • Güncelleme: 07.12.2018 11:02
  • Okunma: 5406

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • siyasi

    EĞER İYİ PARTİ ADAY ÇIKARIRSA BARIŞ CAN KESİN KAZANIR ÇIKARMAZSA DA MHP KAZANIR. EMİRDAĞ DA BELİRLEYİCİ PARTİ TABİİ Kİ İYİ PARTİ...

  • İbrahim ORTAÖREN

    İnşallah kazanır ve memleketimiz sosyal belediyecilik anlamında kavga ve çekişmelerden uzak bir hizmet alır. Başarılar dilerim.

  • Orhan ÇİVRİLLİ

    Hayırlı olsun başarılar diliyorum,