MHP Antalya'da Emirdağlı Milletvekili Adayı

Haberler / Siyaset

MHP Antalya'da Emirdağlı Milletvekili Adayı

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletvekili olarak hizmet etmek isteyen siyasiler partilerine aday adaylığı müracaatlarını gerçekleştirmeye başladı.
Emirdağlı gurbetçilerden Tümer Emeksiz, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı olmak için aday adaylığı müracaatını 1 Mayıs günü MHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. Tümer Emeksiz’e MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral eşlik etti.

Aday adaylığı başvurusunun ardından www.emirdag.gen.tr’ye kısa bir demeç veren Tümer Emeksiz; “Yaşamımın çoğunu memleket hasretiyle Belçika’da sürdürmüş biri olarak; yaklaşık olarak 2 yıl önce Türkiye’ye dönme kararı aldım. Gençlik yıllarımda, Belçika’da ve yaşamım boyunca siyasi mücadelemi sürdürdüğüm ülkücü camia çatısı altındaki çalışmalarıma MHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak devam ettirdim. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerde milletimin vekili olmak için partimden milletvekili aday adaylığına başvurdum."

MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Tümer Emeksiz öncelikli hedefini ise şu şekilde açıkladı; "Siyasette elbette sürprizler vardır. Seçilebilecek bir yerde sıralamaya girmek de girememek de mümkündür. Ama ben olaya daha gerçekçi yaklaşıyorum. O yüzden öncelikli hedefim; ilk 16 aday arasına girebilmek. İnandığım ve hayranı olduğum liderimin izinde partime ve ülkeme hizmet etmek için Antalya siyasetinde önemli bir siyasi figür olabilmek amacındayım.” dedi.

Tümer Emeksiz Kimdir?
1960 yılında Emirdağ’da doğan Emeksiz, lise yıllarında ve sonrasında Ülkü Ocakları’nda yetişen gençlik kuşağında yer aldı. 1988 yılında Belçika’ya işçi olarak gitti. 1988-2001 yılları arasında fabrika işçiliğ yaptı. 2001’den 2016 yılına kadar ticaretle uğraştı. 2016 yılında Antalya’ya yerleşti ve MHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Rabia, Kübra, Hilal ve Tümay isminde dört kız babası, 9 torun sahibi olan Emeksiz, Flamanca bilmektedir.

  • Okunma: 4514

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Tümer kardeşim,Hayırlı uğurlu olsun Vatanımıza Mİlletimize Ülkemize , ÜLKÜCÜ HAREKETİN MÜCADELENİN içinden gelen birisi olarak hak ediyorsun, düşünce ve fikirlerinde ülkü ocaklarında hep lider gibiydin allah yardımcın olsun

  • Alp kılıç

    Tümer kardeşim Hayırlı uğurlu olsun Türkiyemize ülkemize milletimize. Allah yar ve yardımcın olsun ÜLKÜDAŞIM senelerce Ülkücü mücadelenin içinden gelen birisi olarak hak ediyorsun

  • Özcan Türkmen

    Hayırlı uğurlu olur inşallah

  • Şerife KOCA

    Tümer arkadaşım hayırlı olsun.Siyasi hayatında yolun açık olsun.