MHP Eskişehir Yönetimine Emirdağ Damgası

Haberler / Siyaset

MHP Eskişehir Yönetimine Emirdağ Damgası

MHP Eskişehir yeni İl Başkanı Emirdağlı Oğuz Sever, yönetim kurulu ve partililerle birlikte Eskişehir İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. MHP Eskişehir İl Yönetiminde biri başkan üçü yönetim kurulu üyesi dört kişi yer alırken; yönetim kurulu üyesi üç kişi ise Ertuğrul Altınel, Tahir Öncü ve Tahir Doğan oldu.

Mazbata töreninden sonra açıklama yapan yeni il başkanı genel seçimlere değinerek, parti içince birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP İl Başkanı Oğuz Sever şöyle konuştu: “Önümüzde 7 Haziran Genel Seçimleri var, Anadolu bizim için vazgeçilmez, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve milli kimliğimize sahip çıkma anlamında bu seçimi çok önemsiyoruz. Kongre sürecini tamamladık yeni yönetim ile birlikte Eskişehir’de partimizi layık olduğu parlak günlere kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız bundan sonra tüm partililer diğer adaylarla da birlikte tüm mahallelerde birlikte çalışacağız. Ben yok, biz varız birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayarak, birlikte mücadele edeceğiz. Diğer aday arkadaşlarımızla görüşüyoruz hepsi bizim yol arkadaşımız, dava arkadaşımız, bundan sonra da daha sık görüşeceğiz. 7 Haziran Genel Seçimleri’ne en iyi şekilde hazırlanmak için hep birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

  • Okunma: 3437

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Gurbuz kocaman

    Yeni yonetim kurulunu bir gurbette emirdagli olarak tebrik ederim yolunuz acik Olsun simdi akp yi bitirme zamani gurbetten smlar