MHP İl Genel Adayları Durmuyor

Haberler / Yerel 2014

MHP İl Genel Adayları Durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ ve köylerini adım adım dolaşmaya devam ediyor. İl Genel Meclisi üyeleri tarafından yapılan çalışmalarda girilmeyen köy bırakmayan MHP İGM üye adayları köylerde ikinci turlarını yapıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Örenköy ziyaretinde bulunan MHP İl Genel Meclis Üye Adayı Orbay Divrikli’nin 70 yaşındaki Örenköylü Çavuşun Hasan amca dikkatini çekti. Yanına yaklaşan Divrikli elini öptükten sonra yapacaklarını anlattı. 50 yıldır başka bir siyasi partiye oy verdiğini söyleyen Hasan Amca, bundan böyle oyum sizin diyerek Orbay Divrikli tarafından takılan rozetle oy sözünü de vermiş oldu.

  • Okunma: 5605

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Protokolden...

    Konumumuz gereği yorumlarımızı açık kimliğimizle yapamıyoruz.Emirdağında göreve başlayalı uzun zaman oldu,bitincede neresi nasipse tayinimiz nereye çıkarsa oraya gideceğiz.Emirdağı biz sevdik güzel memleket.Her memleketde iyi insanlar olduğu gibi kötüleride var.Fakat burda iyi insanlar çoğunlukta.Bundan emin olun.Fakat burda biraz çekememezlik fazla gibi sanki.İnsanlar birbirlerinin dedikodusunu çok yapıyor.Orbayı tanıdığım kadarıyla düşmanından çok dostu var bu memlekette.Memhet Özkul yorumuna.

  • Mehmet Özkul

    Bu millet ne vaadler duydu neler gördü neler geçirdi.Orbay Divrikli kendisi için asla ama asla bir şey istemez.Varsa yoksa milletini düşünür.Başın düşerse dara Orbay Divrikliyi ara elinden gelse Emirdağ'ının sokaklarının parke taşlarını altından,Çarşı camisinin minaresini parlantadan tekrar yapar.Her gün sofrasında bir fakir doyurur.O'nun sayesinde Emirdağ'ında yoksulluk lafı anılmaz olmuştur.Haram nedir bilmez,gıybet nedir bilmez,elinden ve dilinden herkes emindir.

  • kazim

    1. Sirayi cikarin ona dua edin senin is olmaz orbay kardesim.ama tabikide calisacan partine.mhp 1 chp1 akp 1 alir... Hayirlisi olsun

  • kadir

    orbay 1.sıra olsan koyu solcuda olsam atacağımda neden 2.sıra sen de 1. sırayı hak edıyorsun