MHP Seçim Çalışmalarına Emirdağ’dan Başladı

Haberler / Siyaset

MHP Seçim Çalışmalarına Emirdağ’dan Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Adayları 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü ilçelere bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ilki Emirdağ ilçemizden başlarken, MHP heyeti ve çok sayıda partililer ilçemiz Dörtyol mevkiinde buluşarak çarşı merkezini konvoy eşliğinde ziyaret ettiler.
Konvoyun Emirdağ Cumhuriyet Meydanı’nda sonlanmasından ardından kurban kesimi gerçekleştirilerek dualar edildi. Yapılan duaların ardından kısa süreli bir miting gerçekleştirilirken, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KOCACAN, MHP Milletvekili 1. Sıra Adayı Mehmet TAYTAK, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN halka hitap ederek desteklerini istediler.
Düzenlenen programlarda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet KOCACAN, MHP Afyonkarahisar 27. Dönem Milletvekili Adayları Mehmet TAYTAK, Prof. Dr. Turan CİVELEK , Eğitimci-Yazar Muharrem GÜNAY, Dr. Ersan ÖZGÜR , İsmail KARNIBÜYÜK, ve İbrahim AKSU, Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan MORCA, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Emirdağ İlçe Başkanı Ramazan DİKER, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ve vatandaşlarımız katıldı.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , Milliyetçi Hareket Partisi’nin Emirdağ ziyareti sonrasındaki ilçe ziyaretlerine heyet ile birlikte eşlik ederek destek verdi.

  • Okunma: 3153

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • Gurbuz kocaman

    Hayirli ugurlu ve vatanimiz icin guzel olsun.Mhp denildigi zaman dusuneceksiniz cunku mhp Turkiyemizin omur iligi beyin damari mhpli ve diger kardeslerimize slm olsun

  • atalay cetin

    Sayin BAHCELI o pislikleri temizledi bundan dolayi MHP ye yukleniyosunuz
    Ama unutmayin ALLAH BU cani bize verdigi mudedce MHP de var olacak TURK milleti de saygilarla guzel kardesim

  • emirdagliyiz

    hayirli ugurlu olsun avrupa ile nufusu 100000 olan emirdagina eger bir millet vekili cok goruluyor sa milliyetci hareket partisine ve onu destekliyenlere saygilar son gulen iyi guler secimden sonra ayni seyleri soyleriz insallahhhh.

  • Fatih

    Tamam var olacak da oy alabilecek mi?
    Biz kapatın demiyoruz ki zaten oy vermiycez diyoruz. zamanla bbp ye dönecek.

    seçim bildirgesi açıklıyor. ama adayı yok. adayı recep tayyip erdoğan. CB yardımcılıgı istemiyor. bakanlık istemiyor. bu vaadleri nasıl yapacak. absürd bir durum yok mu.

  • Atalay Çetin'e

    Atalay bey kardeşim.Peki bi ara Akp ile birbirinizi yiyyordunuz şimdi ne oldu da Akp ' nin neferi oldunuz ?
    Hesap soracağız diyordunuz ? Sayın Erdoğan demediğini bırakmadı Bahçeli'ye.
    Şimdi ne oldu ?
    Bir yerde rant , para , mafyavari yapılanma varsa içinde her zaman MHP olmuştur.MHP bu ülkenin kangrenli elidir.
    Saygılarımla.

  • atalay cetin

    Yer yarilip gok inmedikce MHP var olacaktir ALLAH in izniyle az olsun oz olsun
    MHP var ise devlet var unutma guzel kardesim zafer bey

  • Zafer

    Valla deve de kesseniz Mhp'nin artık Türkiye'de işi bitmiştir.