MHP’de Emirdağlılar Listede

Haberler / Siyaset

MHP’de Emirdağlılar Listede

MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Buna göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında siyaset yapan Emirdağlı Milletvekili İzzet Ulvi Yönter de İstanbul 1.Bölgeden 2. Sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi.

Emirdağlı milletvekili aday adaylarından olup Antalya’dan başvuru yapan bir diğer isim ise Tümer Emeksiz’di. Emeksiz, MHP Antalya Milletvekili adayları listesindeki 16 kişiden biri olmayı başardı. Antalya’dan MHP’ye başvuru yapan 49 milletvekili aday adayı içerisinde birçok akademisyen, bürokrat ve iş adamı yer alıyordu.

Emirdağlı gurbetçilerden Tümer Emeksiz, MHP Antalya Milletvekili Adayı olarak 13. Sıradan aday gösterildi. Bunun üzerine Tümer Emeksiz bir açıklama yayımladı. Emeksiz şunları kaydetti;

“27. Dönem milletvekilliği için partim, Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum.

Adaylar ve sıralama az önce öğrendim ki açıklanmış.

"İki yıl gibi kısa bir sürede bana inanan, güvenen, ekibine alıp çalışan, başta il başkanım Mustafa Aksoy beye, Muratpaşa ilçe başkanım Talu Bilgili beye ve tüm ilce başkanlarıma, tüm teşkilatlarımıza, bu davanın tüm yiğit neferlerine teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle beni seven, kabullenen, tanıdıkça gönlünde yer açan, bağrına basan tüm Antalyalılara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Biz vatanin bütünlüğü, milletin birliği, dünyadaki tüm Türklerin mutluluğu ve özgürlüğünü, küçük yaslardan beri amaç edinmiş, liderimize sadakatle bağlı, adanmış ruhlarız. Bu uğurda inandığımız davaya katkı sağlamak bizlere sonsuz haz ve mutluluk verir.

Bizler neferiz. Her ne kadar listeye girmeden de çalışacak olsak da, maharet iltifata tabidir düsturuyla, şahsımı tüm Türkiye’deki MHP’nin 600 kişisinden biri olmaya layık gören partime, 1milyon 700 bin seçmene sahip Antalya’da seçilecek 16 kişiden biri olarak listeye alan başkanlarıma, teşkilatlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Rabbim layık eylesin. Bizleri sizlerin ve rabbimin karşısında utandırmasın. Bizim aklimiz hep Türkiye’dir. Varlığımız Türk varlığına feda olsun. Gayret, çalışmak, terlemek, yorulmak, dinlemek, anlatmak mücadele etmek, bizden. Biz hepsine talibiz. Takdir ve taltif ise aziz ve yüce milletimin.”

  • Okunma: 4183

Yorumlar (0)Yorum Yap