MHP'den Emirdağ'a Seçim Bürosu

Haberler / Genel 2015

MHP'den Emirdağ'a Seçim Bürosu

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına Emirdağ ve köylerde devam ederken; Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan seçim bürosunun hazırlıklarında sona gelindi. MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, Emirdağ seçim bürosu açılışı öncesinde güzel bir program hazırladıklarını dile getirdi ve şunları söyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi Seçim İrtibat Büromuzun 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18:00'da Sebze Pazarında bulunan Çınar düğün salonu önünden mehteran eşliğinde Emirdağ Cumhuriyet meydanına yüründükten sonra açılışı gerçekleştirilecektir. Tüm gönüldaşlarımız davetlidir." dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Abdil Demiral ise "İstanbul'un Fethinin 562. yılında gönülleri fethetmek için Emirdağ'da yürüyoruz. Ecdada Layık olmak için yürüyoruz. Fetih ruhunu diriltmek, Türkiye'yi kurtarmak için kutlu bir mücadele veriyoruz. Tekrar üç hilalli sancağı dalgalandırmaya biz hazırız. Sende bizimle yürümeye var mısın? Bizimle Yürü Emirdağ, Bizimle Yürü Afyonkarahisar!" dedi.

  • Okunma: 3147

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Gurbuz kocaman

    BUGUN yuce sahsiyet peygamber duasina nail olmus fatih sultan mehmet hanin istanbulu fetih ettigi bir gunde 9haziranda yuce Turk milleti sayesinde turkiyeyi fetih edecegiz ejdadimiza yakisir bir vaziyette Simdi MHP zamani ey Turk titre ve kendine don gun MHP gunu gun daleverlerden kurtulma gunu emirdag ilce baskanligimiza ve teskilatimiza basarilar dilerim yolumuz hak yolu rehberimiz Kuran olsun. Belcikan sevgiler.