Millet İttifakı Emirdağ'da Toplandı

Haberler / Siyaset

Millet İttifakı Emirdağ'da Toplandı

Emirdağ Belediye Rant Tesislerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında “Millet İttifakı”na destek veren partilerin ilçe başkanları bir araya geldiler. Gerçekleşen toplantıya; CHP İlçe Başkanı Recep ÖZER, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil KUŞ, Demokrat Parti İlçe Başkanı Aslan SAYIN ve Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim DOĞAN katıldılar.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan MİLLET İTTİFAKI’nı destekleyen partilerin ilçe başkanları seçimlerde birlikte hareket edeceklerini belirttiler. Partilerin ilçe Başkanları açıklamalarına şöyle devam ettiler :

“HANİ KİM VAR KİME OY VERECEĞİZ” ALGISINI YIKMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK
“MİLLET İTTİFAKI’nı oluşturan; Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti Emirdağ ilçe başkanları olarak, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında toplanıp gündemi değerlendirdik. 24 Haziran seçim hazırlıklarına birlikte yapabileceğimiz çalışmalar ve sandık güvenliğine ilişkin konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Yıllardır bir şekilde iktidarda kalmayı başarmış ve yorgun düşmüş AKP iktidarına karşı güçlü bir alternatif oluşturduğumuzun farkındayız. Oluşturulan “hani kim var kime oy vereceğiz” algısını yıkmak için ülkemizin bütün renkleri bir aradayız ve halkımızın da bunu gördüğünün farkındayız. Bu toplantılarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Her seçim döneminde, bu seçim ülke geleceği için bir Milattır diyerek propaganda yürüten AKP’nin yalanları ortaya çıkmıştır. Şimdi biz diyoruz bu seçimler ülkenin geleceği adına bir bir milat olacaktır. Zira AKP kaybedecek; yalan, talan, terör sona erecek ve ülkemizin önü açılacaktır.

Gerçekleşen toplantının ardından partilerin ilçe başkanları bir sonraki toplantı için randevulaştılar ve toplantıyı sonlandırdılar.

  • Okunma: 3572

Yorumlar (0)Yorum Yap