Milletvekili A.Adayı Demiral'dan Ankara Çıkarması

Haberler / Siyaset

Milletvekili A.Adayı Demiral'dan Ankara Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı İşadamı Abdil Demiral, adaylık süreciyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Emirdağ'ın adayı olarak Afyonkarahisar'ın tüm ilçelerini kucaklamak adına çıkılan bu kutlu yolculukta Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi'nde yapılan ziyarette MHP Emirdağ teşkilatı adayları Abdil Demiral'ı Genel Başkan Bahçeli'ye daha ayrıntılı olarak tanıttılar ve Emirdağ'daki siyasi birlikteliğin en güzel örneğini vereceklerini dile getirdiler. Yaklaşık bir saat süren özel görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken; Emirdağ heyeti MHP Genel Başkan yardımcıları, ve Genel Başkan Başdanışmanı İzzet Ulvi Yönter ile de birer görüşme yaptılar.

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, Ankara ziyaretinin çok olumlu geçtiğini genel merkezden hayır ve dualarla uğurlandıklarını dile getirdi.

  • Okunma: 5002

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ylnzkrt

    MHP'li (pek inandırıcı değilsin ama öyle olduğunu varsayalım);Hareket içerisinde barış,huzur ve hedefe varmak için mücadele ekip işidir.Ekip de siyaset bilimiyde kendine yol ve yöntem belirler.Ancak siyaset biliminin çözüm bulamadığı meselelerin
    başında ruhi meseleler gelmektedir.Sonuçta MHP'li olmanın senin bu sorunlarına ilaç olamadığı belli bunun için sırtındaki çöplüğünü başka yere bırak ki torbandaki fitne parti içine saçılmasın.

  • mhpli

    Ahmet Biçer de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.ve şöyle demeç verdi,
    Liderimiz Genelbaşkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin çok selamlarını getirdik. İlgilerinden dolayı milletvekilimiz Kemalettin Yilmaz'a Genelbaşkan yardımcılarımız Sadir Durmaz, Emin Haluk Ayhan ve Zuhal hanım'a Myk üyemiz Erdem Karakoç ağabeyime, Genel Sekreter İsmet Büyükataman'a ve genelbaşkanımızın özel kalem müdür yrd Bilal Aydın kardeşime ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.