Milletvekili Çiçek Emirdağ'dan MHPlileri Uyardı

Haberler / Siyaset

Milletvekili Çiçek Emirdağ'dan MHPlileri Uyardı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Emirdağ'da konferans düzenlediği konferansa, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek katıldı. Çiçek’in ülke gündemini değerlendirdiğin konuşmasında Milliyetçi Hareket Partilileri uyardı. Çiçek, "35 yıl bu ülkeye Mustafa Kemal'in askeri olarak hizmet ettik. 2011'den sonra da cezaevinde üniformamızı çıkarttılar. Siyasete girmeye karar verdik. İstanbul'dan siyasete girdik, yine Mustafa Kemal'in askeri olarak devam edeceğiz. Algı operasyonları yapılıyor, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na çamur atılmaya çalışılıyor. Okuyan, yazan, dünyayı görmüş bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Bu çamurlar Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapışmaz. Hepimiz AKP mağduruyuz, Recep Tayyip Erdoğan mağduruyuz. FETÖ dedikleri hainlerin, iktidarın desteği olmadan hiçbir şey yapamayacakları ortaya çıktı. Demek ki onlara o gücü veren, devletin kurumlarını onlara teslim eden, emniyeti, yargıyı peşkeş çeken bunlarmış. Tüm kumpas davalarının sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve O'nun yönettiği siyasi harekettir" dedi.

İktidar partisinin işbirliği yaptığı her kesim ile sonradan ters düştüğünü hatırlatan Dursun Çiçek, "AKP kiminle oturup el sıkışmışsa, PKK ile HDP ile, FETÖ ile aynı masaya oturdu ardından boğazını sıktı. MHP’liler çok dikkatli olsun. Yarın AKP tarafından boğazı sıkılacak" ifadelerini kullandı.

Konferansta konuşan CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ise "Tek kale Cumhuriyet Halk Partisi kalmıştır. Bunun bilincinde olarak demokrasi bloku oluşturmalıyız. Önümüzde daha da zor günler görülmektedir. Onun için sosyal demokrat, sosyalist, liberal, ulusalcı, milliyetçi, vatansever, Alevi, Sünni demeden Atatürk Cumhuriyeti'ne sahip çıkan ve ileriye bakan herkesi buraya bir olmaya çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Konferansın arından CHPli heyet Emirdağ Uzun Çarşı'da esnafları ziyaret etti. Heyet ayrıca Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne destek ziyaretinde bulundu.

  • Güncelleme: 13.12.2016 03:48
  • Okunma: 3847

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • tarık

    Her zaman söyledim şimdi de söylüyorum.Chp'nin bir an evvel Genel başkanından tutta milletvekillerine kadar hepsinin değişmesi lazım.Olmuyor , yapamıyorsunuz.