Milli Maçta Tabandan Çaldırdılar

Haberler / Spor

Milli Maçta Tabandan Çaldırdılar

Euro 2016’ya iki mağlubiyetle başlayan A Milli Takımımız, D Grubu’ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti’ni Burak ile Ozan’ın golleriyle 2-0 yendi. “Biz bitti demeden bitmez” sloganıyla yola çıkan Ay Yıldızlıların, en iyi 3.’ler arasına girip giremeyeceği bugün oynanacak karşılaşmaların ardından netleşecek.

Fransa'nın Lens şehrinde oynanan karşılaşma için on binlerce gurbetçi Lens'in yolunu tuttu. Belçika'da yoğun olarak yaşayan Emirdağlıu gurbetçiler de Fransa'nın yolunu tuttular. Tarihi bir gece yaşayan Emirdağlı gurbetçiler, Türk Milli Takımını son dakikaya kadar desteklediler. Karşılaşmaya "Emirdağ" pankartıyla giren www.emirdag.gen.tr koordinatörü Melih Can Kalender maçtan renkli kareler paylaştı. Milli takım karşılaşmalarında taraftarı coşturan Bando Es Es ile de bir araya gelen Kalender; Emirdağ'ın marşı olarak adlandırılan "Tabandan"ı çaldırarak stadyumdaki taraftarlara unutulmaz bir an yaşattılar.

Karşılaşmayı izleyen binlerce Emirdağlı gurbetçi, Belçika ve İtalya futbol takımının maçlarını beklemeye başlarken; tur atlamamız halinde cumartesi günü Galler ile oynanması planlanan karşılaşmaya hazırlanacakları öğrenildi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 5494

Yorumlar (0)Yorum Yap