Mızrak, Kurt ile Bir Araya Geldi

Haberler / Güncel

Mızrak, Kurt ile Bir Araya Geldi

Belçika Emirdağlılar Birliği (BEB) Belçika'da olduğu gibi Türkiye'de de Emirdağ ve Emirdağlılar için ne yapabilirim kaygısıyla görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştiren BEB Başkanı Osman Mızrak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile görüş alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda yaşayan Emirdağlılar ve Belçika’daki Emirdağ’lılarla iyi diyalogları olduğunu, Avrupa Birliği fonlarıyla ilgilendiklerini özellikle tarım alanındaki fonlar için BEB'den destek istedi ve Belçika Fahri Büyükelçiliğine talip olduklarını dile getirdi. BEB Başkanı Mızrak özellikle Eskişehir'deki Emirdağ lobisine destek istedi ve Emirdağlılara yapılacak yatırımın her zaman kazandıracağını, Belçika'da üzerlerine düşen ne varsa destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. GÖrüşme sonunda Odunpazarı Belediye Meclisi toplantısına konuk olarak katılan Mızrak, görüşmeden memnun ayrıldığını dile getirdi.

Belçika Emirdağlılar Birliği (BEB) Başkanı Osman Mızrak’ın ikinci durağı Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya oldu. Emirdağ üzerine sohbetlerinin konusu yine Belçika’da lobi çalışmaları ve beraber çalışma üzerine oldu. Başkan Kahya BEB başkanına her zaman destek vereceklerini, çalışmalarının yanında olacaklarını belirtti. Mızrak da teşekkür ederek Emirdağlıların birlik ve beraberliğine her zaman hazır olduklarını ve destek vereceklerini söyledi.

  • Okunma: 3062

Yorumlar (0)Yorum Yap