Mobilyada KDV İndirimi Emirdağlılara Yaradı

Haberler / Güncel

Mobilyada KDV İndirimi Emirdağlılara Yaradı

Farklı tarzları ile özel koleksiyonları Emirdağ’da mobilya sektörünün önemli firmalarından Dadaş Mobilya, her dönem müşterilerine yönelik kampanyaları ve indirimlerini Emirdağ ve yöresine sunmaya devam ediyor. Kalitesinden taviz vermeyen yapısı sayesinde Emirdağ ve yöresindeki vatandaşların beğenisini kazanan Dadaş Mobilya özel tasarımlarıyla da müşterilerine farklı konseptleri sunuyor. Zaman içinde ürün grubunu en üst çeşitlilikle zenginleştiren Dadaş Mobilya, kullanıcı beklentilerini başarılı bir şekilde karşılayacak özel tasarımları bünyesinde bulundurmaya devam ediyor.

Modern tasarımları ile dikkat çeken koltuk grupları, yaşam alanlarına dinamizm katan özel modüler ürünler, estetik ve konforu birlikte müşterilerine yaşatacak olan Dadaş Mobilya, KDV indirimini de müşterilerine sunuyor. Kış kampanyasında %50’ye varan indirimleri müşterileriyle buluşturan Dadaş Mobilya, mobilya sektöründe KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesiyle yansıyan KDV indirimi de müşterilerine yansıtıyor. Birbirinden farklı çeşitleriyle Saray Halı modellerini de kampanyasına dahil eden Dadaş Mobilya, üreticiden halka sunduğu ürünlerle fabrikadan aracısız olarak ürünleri müşteriyle buluşturuyor.

Toptan fiyatına perakende satış yapan ve Emirdağ’da 10 yılı deviren Dadaş Mobilya kampanyalarıyla da müşterilerine hitap etmeye devam ediyor. %50+ Mobilya kampanyasının 30 Nisan’a kadar devam edeceğini açıklayan Dadaş Mobilya adına Halit Aydın şunları kaydetti; “Bu indirimle beraber müşterilerimizden yoğun rağbet görmeye başladık. 30 Nisan’a kadar mobilyalarını yenilemek isteyen ve düğün hazırlığında olan çiftlerimizi mağazalarımıza bekliyoruz. Dadaş Mobilya’nın %50’ye varan indirime da KDV indirimini yansıttık ve kampanyamız Emirdağ’ımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

  • Güncelleme: 17.02.2017 18:02
  • Okunma: 13870

Yorumlar (0)Yorum Yap